Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Serkan,
Fanteziye kaçmaya başladın artık
Sevgili Emre, Kaptan, Kadir, Serkan, Selahattin Abi, Tayfun teşekkür ederim hoşbulduk.
Bende sizleri özlemişim.
Sevgili Kaptan deneme için teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı olmuş. Ben de Serkan ve Selahattin Abi gibi makinanın iyi bir DR aralığına sahip olduğunu düşünüyorum. Yazılımla yapılandan daha başarılı bir HDR olmuş. Tekrar güle güle kullan.
Emre, güzel bir SB düzenleme olmuş. Yeni 70-200 hayırlı olsun.
Serkan, tehlikeli sulara girmiyorsun değil mi?
Çekimlerin çok çok iyi.
Dostlar selam,
Fotoğraflar biribirinden güzel.
Erhan usta özlettin kendini. Hogeldin.
Kadirin doğum gününü kaçırmışız. Gecikmeli de olsa nice senelere.
Serkan hayırlı işler yapıyorsun bakıyorum. Tebrikler.
Erol Kaptan K7'yi konuşturmaya başlamışsın. Tekrar hayırlı olsun.
Tayfun motor pan
Belediye Başkanımız Melih Gökçek'in yeni halini öve öve bitiremediği meşhur Gençlik Parkımızın açılışına gitme gafletinde bulundum. Bildik hikaye. Bir şey çıkmayınca nostalji yapıp dönme dolaba bindim. Ankara'yı özleyenlere...
#foxfo' tarafından 01.09.2009 04:01:22 tarihinde düzenlendi.
#foxfo' tarafından 01.09.2009 23:32:31 tarihinde düzenlendi.
hafıza kartından kurtardığım karelerden birisi
erhan abi teşekkür ederim..
last hope biraz daha açık diyafram daha iyi sonuç verebilirdi
fatih abi 1. ve 2. kare
Fatihciğim sen de hoş geldin. Gençlik Parkı bizim genölğimizde güzeldi. Sevgililerimizi alır giderdik. Bazı şeylerin Nostaljisi bile bazan güzeldir. Beni de gençlik günlerime götürdün. Millet yazar gazinosunda sanatçıları içeriden izlerken. Bizim gibi garibanlar da dışardan sadece seslerini duyarak yetinirdi. Zeki Müren her sezon mutlaka Göl Gazinosu'nda konser verirdi. Bizim nikahımız da sonradan nikah dairesine çevrilen eski göl gazinosunda kıyılmıştı. Hey gidi günler.
sevgili erex, fotoğraflar harika.
sevgili camoka, Gençlik Parkına sık gidenlerden değildim ama o kadar güzel ifade etmişsiniz ki eski gazino dönemini, ben de gençliğimde, sanatçılar içerde şarkılarını söylerken dışarıda dinlediğimiz günleri hatırladım
selamlar..
50 mm 1,4 manuel
Ay'dan dönüş
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
015706 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016301 Oca. 2025, 18:50