netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Babamın vefatı nedeniyle gerek forum'a mesaj göndererek gerekse telefon ederek taziyede bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bu davranışlarınız bizlerin gerçek bir aile olduğunu, iyi günde de kötü günde de hep beraber olduğumuzu sadece teyid etti. Duyuruyu yapan Ahmed kardeşime de ayrıca çok teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle.

Tarih: 22 Nisan 2009, 15:57 - İp: 88.***.**5.206
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Selahattin Abi başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,sizlere de Allah sabırlar versin.

Tarih: 22 Nisan 2009, 15:57 - İp: 85.***.**9.67
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi başınız sağolsun.Merhuma Allahtan rahmet, sizlere sabırlar diliyorum.

Tarih: 22 Nisan 2009, 17:14 - İp: 62.***.**9.70
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin Selahattin bey.

Tarih: 22 Nisan 2009, 20:19 - İp: 81.***.**9.210
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Selahattin Bey,
Başınız sağolsun, merhum Babanıza Allah'tan rahmet, siz kalanlara sabır ve sağlık diliyorum.

Fatih Hakgüder

Tarih: 22 Nisan 2009, 21:54 - İp: 78.***.**4.239
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir, Ömer, Ahmet,Fatih kardeşlerim. Hepinize çok teşekkür ederim. Selamlar, sevgiler.

Tarih: 22 Nisan 2009, 22:52 - İp: 88.***.**5.206
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Selahattin abi başınız sağolsun.

Tarih: 22 Nisan 2009, 23:09 - İp: 88.***.**6.12
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kemal çok teşekkür ederim.

Tarih: 23 Nisan 2009, 11:56 - İp: 85.***.**2.31
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin agbi, simdi gordum.Basiniz sagolsun.Allah geride kalanlara sabirlar,saglikli uzun omurler versin.

Tarih: 23 Nisan 2009, 20:47 - İp: 93.***.**0.144
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Selahattin Bey, foruma epeydir giremediğim için henüz gördüm ve çok üzüldüm. Başınız sagolsun. Merhuma Allahtan rahmet, sizlere de Allah'tan sabırlar dilerim.

Tarih: 23 Nisan 2009, 22:10 - İp: 88.***.**0.155