netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

tşk.ler Arkadaşlar..

Cunda dan makrolar..

50 mm

serkan bu arada web siten çok güzel olmuş.

Tarih: 22 Nisan 2009, 10:15 - İp: 85.***.**9.67
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Fatih abi geldiğinde hem fotoğraf keyfi hem muhabbet hemde yemeklerin tadına bakarız...

Ömer teşekkürler...

Üstad bu yemek işinde ışık çok önemli, fotoğraf aslında ışık demek... ışığı ne kadar çözersek o kadar ileriye götürüyoruz aslında... ama daha çok alacak yolum var...
Serkan'ın da dediği gibi ilgi sanaymış fuarda fotoğraflardan belli

Serkan'cım arada bir uğrayacaksın, mutlaka sevdiğin birşeylerden vardır...

Kadir macro da ciddi performans sergiliyorsun...

Tarih: 22 Nisan 2009, 11:01 - İp: 85.***.**5.89
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar merhaba.Baharı getirmişsiniz ve her bir kare birbirinden güzel.Ellerinize sağlık.

Saygıdeğer Selahattin abimizin(camoka) muhterem babasını kaybettiği haberini aldım.Biz bir aileyiz ve birbirimizin üzüntülü günlerini paylaşmalıyız diye düşündüm ve sizlere de haber vermek istedim.
Merhum amcamıza Allahtan rahmet,sevgili Selahattin abimize de sabırlar diliyoruz.
Saygılarımla
Ahmed

Tarih: 22 Nisan 2009, 13:04 - İp: 81.***.**8.226
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Allah rahmet eylesin.
Abimize ve ailesine de sabırlar versin.

Tarih: 22 Nisan 2009, 13:15 - İp: 212.***.**5.5
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Selahattin abi, Allah Rahmet eylesin. Size ve yakınlarınıza sabır ihsan eylesin....

Tarih: 22 Nisan 2009, 13:20 - İp: 212.***.**1.130
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Allah mekanını cennet eylesin inşallah.
Selahattin abimize ve yakınlarına sabırlar versin.

Tarih: 22 Nisan 2009, 13:33 - İp: 78.***.**5.148
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Selahattin abi başınız sağolsun, Allah sabırlar versin. Merhumun mekanı cennet olsun.

Ahmed"ciğim bilgilendirme için sana da teşekkürler. Gerçekten her biriniz birbirinden kıymetli güzel insanlardan oluşmuş bir aileyiz. Acı olaylar da hayatın bir gerçeği ve onları da paylaşmalı birbirirmize destek olmalıyız.

Tekrar teşekkürler.

Konu dışı : Ahmed"ciğim rüyamda seni gördüm çok güzel bir Canon set almışsın onu gösteriyordun bizlere.

Tarih: 22 Nisan 2009, 13:59 - İp: 88.***.**2.202
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi başınız sağolsun , allah kalanlara sabır versin

Tarih: 22 Nisan 2009, 13:59 - İp: 92.***.**2.153
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

Selahattin abi başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin sizlerede sabırlar versin.

Tarih: 22 Nisan 2009, 15:39 - İp: 88.***.**3.2
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

allah (S.A) rahmet eylesin mekanı cennet olsun selehattin abi,kalanlara sabır

#onixon' tarafından 22.04.2009 15:53:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Nisan 2009, 15:53 - İp: 85.***.**2.162