Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Fotoğrafları çok iyi incelelersen tercih edilen seçenek doğrultusunda fark olduğunu görürsün. Bu makinenin yazılım programının otomatik olarak yaptığı bir şey. Çok fazla birşey beklememek gerekir.
tesekkürler camoka ilgin için yararlı oldu
Selam dostlar,
İşler sebebiyle forumdan biraz uzak kaldım. Şöyle bir iki sayfa geriye gidebildim ancak ki her fotoğraf birbirinden güzel. Tebrikler.
Serkan usta, son gezi fotoğraflarıyla yıkmış geçirmişsin ortalığı önce buradaki camiler sonra dışardaki (nereye gittiğini çıkaramadım da) klliseler, katedraller vs. ereceksin vallahi.
Sedat'cığım senin Roma'da yok mu katedral falan bildiğim kadarıyla oralar ana vatanı Vatikan fotoları bekleriz ona göre
Kadir hakikaten forumu kurtarıyorsun teşekkürler. Fotoğrafların inan birbirinden güzel.
Bu sıralar benden pek bir şey yok kısır bir dönemdeyim daha doğrusu tenis oynarken sağ kolumda arıza çıkardım muslukçu hastalığı da derler. Bir şey taşımam yasak makineyle dolaşamıyorum dolayısıyla.
Selahattin abi seni de görmek mutlu etti.
Saygılar
serkan son foto nefis,paris semalarına da Allah yazsaydın keşke.
sedat merhabalar,daha sık online olmalısın..
tırtıl nefis olmuş.
fatih abi geçmiş olsun.
abi sizler foto eklemesenizde sohbetiniz yeter..
Herkese merhaba çok iyi fotoğraflar var kalite üst seviyelerde artık . Biz ikizler ve işle uğraşmaktan uzak kaldık. Son dönem karelerinden, PRAG
Prag Eski Meydan Katedral deyil ama gündüz ve gece Lady of Tyn Kilisesi
#wolwarine' tarafından 14.06.2008 01:14:48 tarihinde düzenlendi.
Gece saat 02:15 galiba elde yağmur sonrası
#wolwarine' tarafından 14.06.2008 01:17:15 tarihinde düzenlendi.
teşekkürler :=) teveccüleriniz.
wolwarine :D madem extrior mimari dedin
arada bir eski yeni yaklaşık 800-900 yıllık fark ile olasada mimari mimaridir. Serkan eline sağlık güzel kareler hele benim gibi mimari fotoğraf hastaları için
Birazda insan manzarası
Scottish Man In Prague
fatih abi yeni okudum çok geçmiş olsun
wolwarine usta :D senin makinede :D sorun olmalı :D bu adamda etek var :D
Serkan, Uğur çok güzel fotoğraflar ellerinize sağlık.
Fatih geçmiş olsun. Makineni ben taşırım sen de uzaktan kumanda ile çekersin. Yakında görüşeceğiz inşallah.
Bu kadar mimari fotoğraftan sonra doğadan bir tane yakışır diye düşündüm.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
01824 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
034606 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk