Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sevgili Ömer; inanma kısmında sorun yokta sen evlilik arefesinde adamsın... gittiğimiz bir tatilde tripot ile manzara çekimi yaparken... yanımda eşim olmasına rağmen ilgi büyük olmuştu arkadaşlar bu tripottan geliyor başımıza ne geliryorsa...
#Komutan' tarafından 27.05.2008 13:32:33 tarihinde düzenlendi.
Herkese merhabalarr..
Öncelikle Ulyses hoşgeldin abi, geçmiş olsun
Geçen seneki gibi Büyükşehir bu sene Balatta fetih gösterileri yapacak. Bir çoğunuzla bu gösteri vesilesiyle tanışma fırsatı bulmuştum. Bugün ve yarın provaları olacak sanırım. Birazdan da keşif için gideceğim. Hem programa göz atıp, geçen sene olduğu gibi bir yer ayarlama imkanım olacak mı onu kontrol edeceğim.
İnşallah güzel bir yer ayarlayabilirim.
Gelmek isteyen arkadaşlar olursa irtibata geçeriz. ama önce bir keşif yapayım.
serkan ,bu backfocuslar olmamış,geçen ki daha iyi bir backfokus tu
ironsaiolor,hepsi güzel ama siyah-beyaz olanlar daha bir süper...
ilk defa 1600 ISO da çekim yaptım.
elde çekim
f:6,7
1/60
enstantaneya arttırısam noise daha az olacak sanırım.
hiç bir noise temizleme yapmadım..
noise si bile güzel canım makinalarımızın yaw
Kadir süper bir kare.
@ironsailor abi ne kadar güzel bir bakış açın var inanılmaz güzel fotoğraflar çekiyorsun. Kompozisyonların müthiş kesinlikle. Pazar günü Anıtkabir e Yüce Atatürk ün kabrine gittik belediyecek, inanırmısınız şu foruma koyacak bir tane doğru düzgün fotoğraf çekemedim.
Mesela şu kapının ardından kadrajladığın poz 10 defa gezsem orayı bir kere aklıma gelmez.
Ne diyelim ışığınız bol olsun. Darısı bizim başımıza.
#kobak' tarafından 28.05.2008 09:29:56 tarihinde düzenlendi.
Komutan, Serkan, Kobak, Kadir beğenileriniz için teşekkürler.
Kadir, senin bu çiçek, çiçek ortasında çiçek tarlası gibi birşey. Tepeden fofograflamayı düşündünmü.
Serkan bu gidişle bir gün yakalanacaksın.
Kobak, bilmiyorum o kadar farklımı ama cekecegim konuya veya cisme farklı acılardan bakmaya çalışıyorum. Yoksa dümdüz cektiğin zaman anı forografından öteye gitmiyor. O şekilde çektiğim kare de çok sadece anı olsun diye. Ama farklı acılardan bakmaya veya detaylara dikkat etmeye calısırsan arkası kendiliğinden geliyor.
Hepinizin ışığı bol olsun.
ironsailor, fotoğraflarınızdaki bakış açısı ve perspektif çok güzel, tebrikler.
kobak,ironsailor tşk.ler..
aydemir arka plan hoş olmuş.
"makroya hdr tadı vermek"meşhur plug-in ile
slm arkadaslar.multiexposure özelliğini kullanan var mı aramızda acaba.aynı kareyi birden fazla (ki ben beceremedim)cekip makına mı birlestiriyor yoksa photoshopta mı birlestiriyoruz .cvp larsanız sevinirim.
darkrain ,daha önce bir link verilmişti.onu senin için buldum,bir incele istersen..
ps de birleştirilmiyor benim bildiğim..
LİNK
topik boş kalmasın..
ben ne zaman topiğe gelsem,topik boş oluyor
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
05824 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk