Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
ulyses şaka şaka :D:D:D ehuuehuhe , sensiz o civarda gezimi olurmuş
Oh iyi bari. Aklımda vardı böyle birşey zaten biliyorsun. Hele şu askerliğin yorgunluğunu bir atayım, iş güç durumunu da netleştireyim hemen organize edicem böyle bir geziyi. Günü birlik kolay zaten ama olmuşken kamp kurmalı birşey olsun istiyorum.
fotograflar yine harika..
ben de sehir merkezine yakin bir yerde yaptigim cekimleri paylasayim istedim..
geri donuste trafik cok acayipti.. minnacik sehir, yine de trafik var. istanbuldakini cok gormemek lazim :D
bu da bir baska deniz fotografi..
ulyses, abi hosgeldin bu arada..
ah ah.. yapin gezileri bensiz daha burdayim ben.. agustos ortasindan once turkiyeye donus gozukmuyor bana..
her sey kariyer icin
ulyses geçmiş olsun...
unutma forumda jandarma komutanı var sakın asker fotoğraflarını yayınlama... (tabi eski komutan)
sedat, bigwolfield sağolun, hoşbulduk.
sedat Cenova mı orası? Hayırdır şu staj işi için mi gittin?
italya da salerno'dayim. erasmusla geldim.. italyanca ogrenip bir donem burda okuyorum..
ah bir de staj bulabilsem.. staji da ariyorum bakalim.
Tabi ya Erasmus. Benim aklımda staj diye kalmış. Ne güzel, büyük bir şans senin için.
Sevgili dostlar, epey oldu uğrayamadım topiğe. Hepinizden özür dilerim.
Bazı arkadaşların bildiği üzere benim bir diğer hobim olan; bilgisayar bozma ve tekrar toplama işiyle biraz haşır neşir durumdayım. Bir de işlerimin yoğunluğu eklenince sizlerden epey bir uzun zaman ayrı kaldım.
Öncelikle 1000+ sayfalar hayırlı olsun. Aslında 601 sayfada biz 1000' i devirmiştik.
Fotoğraflarınızı şimdilik hızlıca izledim, daha sonra detaylıca ve tadına vararak inceleyeceğim. Ancak, gördüğüm tüm fotoğraflar harika. Hepinizin ellerine sağlık.
Sevgili Ulyses hoşgeldin, şükür kavuşturana [>:D
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
09424 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
034806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2