evren-
evren- (üye)
İstanbul / Amatör

Olympus

Herkese selamlar,

Olympus E-420 (17-45 mm kit) 800 TL. Fiyat garantili fiyat. Sizce bu fiyata uygun mu? Yoksa lens sıkıntısı vs.. yüzünden üstüne 300-400 TL koyup nikon-sony almak mı daha mantıklı?

Tarih: 24 Eylül 2008, 18:25 - İp: 85.***.**5.160
ekremron
ekremron (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

İYİ AKŞAMLAR. BEN E 410 KULLANIYORUM.ÇOK İYİ MAKİNALAR OLMASINA RAĞMEN HAKİKATEN LENSLERİ OLDUKÇA PAHALI. BU YÜZDEN BENCE CANON VEYA NİKON'A YÖNLENMENİZDE FAYDA VAR.SELAMLAR.

Tarih: 9 Ekim 2008, 22:18 - İp: 78.***.**8.157
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

es1 bu yazdıklarım şahsın hakkında degil mesajının bana verdiği fikir hakkındadır.. şahsına özel birşey düşünsem özeline yazarım..

7 mayısta aldığın üyelikle ilk defa 9 Ekimde yazıyorsun
tam altı ay bekledinmi yoksa bu süre zarfında yazacak hiçbirşey bulamadın mı..

eğer sürekli okuduysan ve yazmaya gerek görmediysen farketmiş olman gerekirki BÜYÜK HARF ile pek yazan olmaz.. hani bağırmak anlamına gelip yanlış üslup olarak nitelensede çok bariz değildir. Fakat yinede genelde küçük harflerle yazılması gerektiğini farketmişsindir.

sonra ilk mesajın "OLYMPUS ALMAYIN CANON NİKON ALIN"
sebep : olympus lensi pahalı ... peki tamronlar hiç baktınızmı..
yada Nikon lenslerin pahalı olması sebebiyle sistem değiştirenlerden haberiniz varmı...

bence buram buram reklam kokan bir mesaj yazmışsınız..

cidden hayırlı işler dileyerek samimi hayır duası ediyorum sizin için.. zira şu ara piyasa felaket

Tarih: 10 Ekim 2008, 13:02 - İp: 88.***.**5.3
evren-
evren- (üye)
İstanbul / Amatör

Reklamı kim yapıyor acaba??? Buralar ne kokuyor buram buram????

Tarih: 10 Ekim 2008, 20:08 - İp: 85.***.**4.42
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

konuyu "şahıs" düzeyine getirmişsiniz..
şimdi şahısların konu olduğu bir tartışma başlatabilirim ama gerek yok.. zira bu tartışmadan benim elde edebileceğim herhangi bir fayda yok.. sizin varmı ?

üstelik bu başlığı açanda sizsiniz.

konuya dönelim..
şu anki fotoğraf ihtiyacınız doğrultusunda bir makine alıp sonradan sürekli lens yatırımı yapmanız gerekiyorsa sizin için tabiki canon-nikon türü piyasada hakim olmuş markalar daha iyi olacaktır. Ben bu markaları araba sektöründeki Mercedes-BMW ye benzetirim.. Kaliteleri tartışılmaz.. ama birde model konusu vardır.
Örneğin Bir BMW 3 serisi Audi 6 serisiyle kıyaslanmaz..
BMW tutkunuz ve kısıtlı bütçeniz var ise elbette BMW 3 serisine hatta 1 serisine binebilirsiniz.
Ancak aynı paraya başka markadan daha üst sınıf bir aracada binebileceğinizde bir gerçek.
Yada BMW 1 serisindeki özelliklerin aynısını daha az para ödeyerek başka marka araca binebilirsiniz.

eğer bunlar size reklam gibi geliyorsa varsın reklam olsun..

Olympus yetkililerine sesleniyorum.. zırnık ödemediğiniz halde bu kadar reklam yapıyorum.. bide şöyle ödeme yapsanız, hatta bi e3 falan hediye etseniz burda dağlara taşlara olympus yazarım..

Tarih: 11 Ekim 2008, 11:02 - İp: 88.***.**5.3
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Rokocum, bu reklam dalgalarından ötürü, kartal abim gibi senin de mağdur olmanı istemem.

evrenle es1 aynı kişilerdir

Tarih: 11 Ekim 2008, 11:13 - İp: 78.***.**3.73
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

kartal abin ???? kim o ? ve ne olmuştu ?

aynı kişi olabilirler yada alakaları olmayabilir..
hatta sirkecide esnaf olabilirler yada benimle aynı şekilde makine kullanıcısı olabilirler..
birinin vasfı ne olursa olsun, fikri ne olursa olsun eğer tartışma "şahıs" düzeyinde olursa yada "kişiye özel durumlar" olursa o tartışma hiç bir zaman bitmez.. o tartışmadan bir sonuçta çıkmaz.
sonu hakaretleşmeye kadar gider..
klavye başında delikanlılıkla devam eder..
mauslar bir bıcak yada silah edasıyla kullanılır..
seyireyle cümbüşü

ben hala olympus e-520 çift lens kit bulamadım...
o kadar reklamı yapılıyor, sitesinde göklere çıkartılıyor ama satan bi yer yok...
hafiften şüphelenmeye başladım..

Tarih: 11 Ekim 2008, 11:39 - İp: 88.***.**5.3
evren-
evren- (üye)
İstanbul / Amatör

@mgirgin

Nasıl diyebilirsinki ben es1 le aynı kişiymişim. Nerden biliyorsun?
Nasıl bu kadar kolayca bunu yazıyorzun oraya. Bana ne es1'den
ben sadece gözlemlediğim şeyi yazdım. Kanıtlayabilirmisin söylediğin şeyi. Eğer adamsan kanıtlarsın. Oh be ne güzel karalamak insanları. Aklımın ucundan geçmez herhangi bir
forumda çift nickle yazmak.

Ben sadece araştırıyorum dolayısıyla olympus a da baktım. Ve sordum forumdakilere. Siz saçma tartışmalara girdiniz burda.

Tarih: 11 Ekim 2008, 14:13 - İp: 78.***.**3.148
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Sn. evren-, sakin olun kızmayın hemen.''Aynı kişilerdir'' muhabbeti, bu sitede çok sık yaptığımız bir espiri konusudur..

Rokocum, kartal abimi sen nasıl tanımazsın yaa??Bir zamanların koyu nikon fanatiklerindendir kendisi.Yazdığı her yorumda nikonu över,diğer markaları da nikon karşısında yerden yere vurardı. Taa ki bu yanlı yorumları karşısında karfo karacasuludan beleş 200 dolarlık nikon yazılımı isteyip de alamadığı güne kadar

Tarih: 11 Ekim 2008, 15:11 - İp: 78.***.**3.73
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

mgirgin
fulfuli mi o yoksa...

evren-
ya yazdıklarımı umursamıyorsun yada tek amacın kişisel atışma yaparak forum gündeminde yer almak...
sen konuyu "kim reklam yapıyor acaba" diyerek kişiselleştirince sorun yok ? ama mgirgin... es1 ile aynı kişisin diyince..

"aman yarabbi nasıl böyle birşey yazarsın !!!!"......

sanki hakaret etti.. pehhh...
topiği yani olympus hakkında topik açan sensin. bizde hazır açılmış bir topik varken konuyla alakalı fikirlerimizi tartışıyoruz...
saçma tartışmalar dediğin beğenmediğin fikir beyanları ise yapacak birşey yok..
kendini bu saçma tartışmalardan sakınmanın yolunuda ancak sen belirleyip uygulayabilirsin..

ama olympus güzel makine.. ben onu söyleyim son söz olarak.
(www.olympus.com.tr... duyun beni okuyun beni

bu amatör reklam çalışmasını fahri yapıyorum...
gerekirse mesleğim icabı profesyonel reklamda yaparım..

Tarih: 11 Ekim 2008, 17:38 - İp: 88.***.**5.3
evren-
evren- (üye)
İstanbul / Amatör

Hazır topic açıldı. Bu fırsatı kaçırmadım diyorsun.

Şaka yapmanında bi şekli vardır. Sen bişe söyle sonra ıııııı.... o şakaydı de.

Yazdım orda ADAMSAN KANITLARSIN! Adam değilsen o senin bileceğin iş.

Tarih: 12 Ekim 2008, 17:44 - İp: 78.***.**7.168