Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D7100 Kullanıcıları
merhaba arkadaşlar d7000 deki sensörde yağlanma, back focus vb. sorunlar hala devam ediyor mu? Lütfen markacılık yapmadan cevaplayınız.
#stanblove' tarafından 01.11.2013 00:29:09 tarihinde düzenlendi.
#stanblove' tarafından 17.11.2013 15:13:58 tarihinde düzenlendi.
Madem o kadar endişelisin bugun hala revaçta olan D90 al sanıyorum nikonun en sorunsuz makinası..
nikon d7100 üzerindeki araştırmalara devam ediyorum yada canon 70d alırım sanırım kararsızlık kadar kötü bişey yok.
Aslında bana sorarsanız işin en zevkli kısımlarından biri de bu aşamadır
Madem Nikon bu modellerinde sensör yağlanması var.Bence bu modelleri ile ilgili endişeli durumlar için bu sitede en iyi tecrübesiyle bizlere paperman cvb verebilir.Kendisi gerçek yılların Nikon ustasıdır.Birde kendisi yazarsa onun tecrübeleri ile bilgilenelim olmazmı arkadaşlar....
Doldurun bakalim ... Nereden Nikon ustasi olduk Herkes kadar kullanmisligimiz var; belki biraz fazla okuyoruz teknik konulari - o kadar ... O da yurtdisinda olmanin avantaji diyelim.
Neyse yine de cevaplayayim - su an yurtdisinda D7000/D7100'lerde herhangi bir yaglanma problemi yok. Turkiye'deki D7000leri bilemem - ne zaman ithal edildigine, "refurbished"/musteri iadesi olup olmadigina bakar. D7100'lerde zaten hic yasanmadi bu sorun.
Su an kesinlikle uzak durulmasi gereken tek makina Nikon D600. Sorunlari o modelde hic bir sekilde cozulemedi ; yerine yeni model ( D610 ) cikardilar desek yanlis olmaz.
hepinize çok teşekkür ederim
sen bu işe sıfırdan başlayacaksın, ileride obejektif vs de alacaksın bir yığın yatırım yapacaksın ve aldığın ürün problemli bir ürün çıkarsa hepsi elinde dert olacak, diğer markaya geçmekte zorlanacaksın, birşey problemli deniyorsa problemlidir, gerisi hikaye..bunndanda ne demek istediğimi anlamayıp kararsızlık yaşıyorsan yapacak birşey yok..
#buzlucam' tarafından 22.11.2013 15:54:24 tarihinde düzenlendi.
D7100 kullanıcısıyım. Yağlanma problemi yok. Tavsiye ederim.
http://www.haber7.com/teknoloji/haber/1035611-nikon-d7100de-leke-problemi-var-mi
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3321712 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -