netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Abilerim ve arkadaşlarım.Çok ama çok teşekkürler.

Bu gün karasu da bu leylekleri gördüm.Cosina 100-300mm manuel lens ile 200mm de çektim ama pek başarılı bir lens değilmiş.Ne dersiniz?

#amati' tarafından 08.04.2007 22:13:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Nisan 2007, 21:57 - İp: 88.***.**9.213
drtamer
drtamer (üye)
Malatya / Amatör

damalı

Tarih: 8 Nisan 2007, 21:58 - İp: 193.***.**2.10
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Bu çiçeği ilk defa gördüm.100mm macro ile elde çektim.Çok ortalık yerde idi yoksa tripod kurup güzel birkaç kare alınırdı

Tarih: 8 Nisan 2007, 22:15 - İp: 88.***.**9.213
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

sdtyrdkn, eline sağlık. erex, panoramik fotoğrafına hasta oldum

hamsikoy, pan tekniğini iyi kullanmışsın

Ahmed, birinciliğin hayırlı olsun

Tarih: 8 Nisan 2007, 22:17 - İp: 85.***.**4.215
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

sdtyrdkn,çok güzel olmuş.
erex, panoramik fotoğraflar harika

hamsikoy, süpersin abi

realfriend teşekkürler kardeşim

Tarih: 8 Nisan 2007, 22:24 - İp: 88.***.**9.213
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmed, çiçeğin içinde kelebek var gibi, eline sağlık

Ufaklık çok hareketliydi.

Tarih: 8 Nisan 2007, 22:26 - İp: 85.***.**4.215
nicolayy
nicolayy (üye)
İstanbul / Amatör

ortaköye inen yol + ortaköy +bogaz üçü bir arada

#nicolayy' tarafından 08.04.2007 22:32:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Nisan 2007, 22:30 - İp: 85.***.**7.98
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Ahmet tebrikler.

yigitguc lensinin iç kısmı kirli olabilir(leke),lensin önünde filtre kullanıyorsan bir de çekimlerini onu çıkartıp dene,farklı objektiflerde aynı noktada benzer bir sorun olup olmadığını kontrol et bulabilirsen aynı kareyi farklı bir kit lens ile çek,diyaframı F/8 ve üzerindeki fotoğraflarda aynı sorunu yaşamaya devam ediyorsan sorun objektifin camından kaynaklanabilir o zaman lensini yetkili servise gönderirsin.
Ender de olsa kadrajın bazı bölümlerinde netlik sorunu objektiflerden kaynaklanabiliyor.

Tarih: 8 Nisan 2007, 22:31 - İp: 88.***.**7.142
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

100mm macro.

Tarih: 8 Nisan 2007, 22:33 - İp: 88.***.**9.213
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Hamsiköy,merhaba.Sorunu yeni gördüm.Macro alana kadar ne alayım demişsin.140mm ye kadar uzayan körüğü nereden buldun bilmiyorum ama eğer var ise gayet iyi iş görürür.

Şimdi eğer elinde prime yani sabit odaklı bir lens var ise o zaman körüğü al.Yok zoom bir lensin var ise tube ları almanı öneririm.Sebebine gelince körük başlı başına bir hassas ayar istiyorken işin içine bir de odak uzaklığı değişimi girince sana saçını başını yoldurur.

Yalnız söyliyim körük çok ışık istiyor,bu sebeple tripod ihtiyacın oluşabilir.Bilgine.

Selamlar.

Tarih: 8 Nisan 2007, 22:50 - İp: 88.***.**9.213