Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Sevgili AS, özelden bir mesaj gönderdim.
amati +1 %40.4
arkadaşlar beğenileriniz için teşekkürler.
50-200 ü çok beğendim gerçekten!
sdtyrdkn,ya çok teşekkür ederim kardeşim.
realfriend dostum,eline sağlık teşekkür ederim
ironsailor,çok naziksiniz teşekkür ederim.
tolgi,eline sağlık kardeşim zahmet oldu
onixon kardeşim şimdiden teşekkürler
amati, abi ne zamandır uğraşıyorsun fotoğrafla? ne kadar oldu k10d'yi alalı?
ben çok iyi bir gelişme görüyorum sende.. gün be gün iyiye gidiyor, hayran bırakıyorsun kendine!
sdtyrdkn,abi şımartacaksınız ya sağolasın
3 ay önce aldım k10d yi.Ondan önce hiç slr ya da slr-like makinem olmadı.Geçen sene aldığım compact objektifi olmayan bir makinem vardı.Onu da auto modu dışında hiç kullanmadım Acemiyiz yani abi
Sağolasın güzel sözlerin için.
#amati' tarafından 04.04.2007 16:06:01 tarihinde düzenlendi.
#amati' tarafından 04.04.2007 16:11:11 tarihinde düzenlendi.
azmin için taktir ediyorum. 3ayda böyle gelişme! tebrikler!
daha da ileriye gideceğin kesin.. takipteyiz
Ahmet'in bayramdan önce yazdığı satırları hatırlıyorum. Acemi38 ile birlikte "bayram geliyor, ben fotoğraf çekmek istiyorum. Hangi makineyi almalıyım?" Sözlerini hatırlar gibiyim. Zaten iki arkadaşımız da taşın altına ellerini sokup ilk K10 D'lerini satın almışlardı. Hatta Ahmet'in ısmarladığı 17-70 sigma gelene kadar Bükey'den geçici bir objektif aldığını bile hatırlıyorum
Olimpiyatlarda atletlere bakakalmışımdır. Görünüşte çok farkları yok, belki her biri ülkelerinin en güvendiği kişiler. Hepsi aynı anda aynı çizgiden başlıyor koşmaya, ama bazıları alıyor başını gidiyor, uzun yarışlarda tur bindirenler bile oluyor.
Süre tabii ki deneyim kazanmak için en önemli parametrelerden biri. (Örneğin AS'nin çektiği fotoğrafların bazılarını ben ne zaman çekebilir hale geleceğimi düşünemiyorum bile, üstadın önünde eğiliyorum). Amatiyi düşününce geçen "kaliteli süre" kavramı diye bir şey beliriyor kafamda. Bu kadar daha süre geçse hala kendi makinasını tam tanıyamayanlar olacaktır, benim gibi. Amatinin azmi ve bu işe ayırdığı kaliteli süreye imreniyorum.
#hamsikoy' tarafından 04.04.2007 16:42:06 tarihinde düzenlendi.
sdtyrdkn,bu ne güzel paylaşımdır,
realfriend,bu ne biçim hafızadır
Bu arada iyi hatırlattın abi.Acemi38 inanılmaz kareler çekiyor ama paylaşmıyor bizimle Sizden iyi olmasın kendisi bana zehiri bulaştıran ve cesaret veren üstadımdır.Adının acemiliği tevazusundan geliyor
Ya arkadaşlar,sanal alem dedikleri şey yalanmış.Bu dostluğunuzdan daha gerçek bişey yok.Tekrar tekrar teşekkürederim.
Ahmet hafızamdan dolayı bazı arkadaşlar bana fil derler.
Sevgili hamsikoy, ne yalan söyleyeyim bu makineyi almam da en büyük etkenlerden biri Ahmet'tir. O çektiği kareleri görünce "işte budur" dedim ve aldım. Tevazusu da cabası.
Bir gün bir araya gelelim arkadaşlar.
Saygılar, sevgiler...
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -