Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Saygılar...
gri karton :D , portreler içinde beyaz şemsiye :D
Bu son.atıyorum.İyi geceler.
arkadaşlar yeri değil belki ama uv filtre olarak kenko mu? Yoksa cokin mi tavsiye edersiniz? B&W Heliopan ya da sigma demeyin çok pahalılar
amati çok güzel fotoğraflar! tonlamalar harika! ps müdehalesi var mı bunlarda hiç? expodisk bu kadar işe yarıyor mu gerçekten? tak-çıkar muhabbeti var mı peki?
bu arada kadrajların da çok güzel. bırak biraz makroyu, gez dolaş böyle.. çok güzel fotoğraflar bunlar. tebrikler
realfriend, çok güzel soruydu, çok güldüm. sağolasınız.
sdtyrdkn, at binicisine göre kişner, Ahmet sürekli mütevazilik yapıyor ama işaret parmağı da onun işaret parmağı Anladın sen onu
sdtyrdkn,teşekkürler.Sadece USM var.Gerçekten harika iş çıkarıyor expodisc.Abi bir kere kullanıp at çantana.Ya da as boynuna.Sürekli takılıp çıkarılan birşey yok yani.
Bu arada ne gezmesi abi,karşıya geçerken trafik canıma tak dedi atladım kadıköyden vapura.Bunlar vapur yolculuğundan
realfriend,eyvallah abi
amati helal walla tebrik ederim..
sen uyuma biraz daha yükle, olmaz mı ?
bu arada kaç lira bu alet? 140 € yazıyo galiba.
öğrenci adamım, 250 liraya bi sigma 70-300 bile alamadım bi de expodisk diyosunuz. yarın kiramı yatırcam, hadi hayırlısı cebimde dönüş parası kalırsa iyi yine.. expodiskmiş.. cık cık cık
#sdtyrdkn' tarafından 31.03.2007 01:39:32 tarihinde düzenlendi.
sdtyrdkn
:D bize gri karton ve beyaz şemsiye yeterde artar expodisc'ti ne etcen .
yarın AOF sınavım var iyi geceler.:D şans dileyin
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402922 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196814 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -