Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
arkadaslar acaba cep telefonlarındakı gıbı pıller tam bıtmeden şarj edebilirmiyiz bir sakıncası olurmu????
Arkadaşlar merhaba tekrar.....K10D kardeşliğine üye olmama rağmen çok fazla ilgilenemiyorum bu aralar siteyle...kısa süreli paslaşıyoruz... yakında boluya ve istanbula gitmeyi planlıyorum ... çok güzel kareler yakalayacağıma inanıyorum ...
Bu arada daha önce hiç HDR denemem olmadı... K10D ile HDR çalışmak istiyorum ... Nasıl yapılacağını, makinanın farklı değerlerle programlanıp peşpeşe çekim yapacağı bir özelliğinin olup olmadığını kısaca anlatır mısınız bana? (inanın bunu öğrenecek vaktim bile olmadı)
pentax 75-300 var onu görsem alacam direk.Bir soruşturalım.
Almayın. Kötü bir lens. Sigma 70-300'den çok daha kötü.
y_k çektiğin fotoğrafları raw olarak çekiyorsan raw dan jpeg e farklı pozlama ayarlarında kaydedeceğin fotoğraflar ile HDR yapabilirsin.
Bu şekilde yapılmış bir kaç HDR çalışmasını benim galerimde bulabilirsin.Sonuçlar gayet güzel.
Golden makinanın pilini tam bitmeden de şarj edebilirsin.
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1036&message=22475387
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1036&message=22475276
Şu iki linkteki fotoğraflara mutlaka bakın arkadaşlar. Netlik olarak mükemmeller.
Adnan abi teşekkür ederim yardımınız için....Biraz uğraşayım ben de güzel bir şeyler çıkartabilecek miyim bakalım...
asinan fotoğraflar harika
as cevap icin tesekkurler
y_k makinede vizörün solunda bir tuş var.Ona basarken(basılı tutup) ön tekerleği çevirince arka arkaya kaç poz + arka tekerleklede EV + - 2 değernini vererek pozlamasını sağlaya bilirsin.3 Poz ev -2 yetecektir
bu sene kaçırdık 2 güneş olan bir HDR yollayabilirdim . Makineyi Balkonda sabitlyecek yeri işaretledim.Seneye iyi çalışma olacak.Boğaz resimleri açısından
Yazın ve kışın güneş farklı yerlerden doğuyo.
asinan merhaba.O çiçeklerdeki renkler nedir öyle kardeşim yaaa.Bu adiler hep macroda polarize filtre kullanıyorlar ondan oluyor bu gzellik.Yarın alayım bir tane ditorum.Çözmemiz lazım bu işi.Kıskanıyorum adamların fotoğrafları vallahi
Bu arada tüm makinesini yeni almış arkadaşlara,makineyi nerede ise eskitmiş bir kardeşiniz olarak,hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla kullanın diyorum
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2457627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1404922 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1198714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0582420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1166806 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0196403 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -