Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
erex fotoğraf gayet güzel bence işlenmeyede ihtiyacı yok.
Dediğim gibi diyaframı F/8 civarlarında tutmaya çalış.
Sevgili AS tabiki,
hertürlü yardıma açığım. Yaklaşık 1000 YTL verdiğim lens den daha iyi sonuç alamak istiyorum.
Teşekkürlerimle.
AS teşekkür ederim içimi rahatlattın. Açık hava çekimlerini yapabilirsem paylaşırım.
yigitguc gece çekimini beğendim, ancak sağdaki flare etkisini yok edemedin mi?
Sevgili erex,net alan derinliğinin sığlığı ilk günler beni de çok üzmüştü. Ama sen insaflıymışsın f4'de çekmişsin, ben 24-70'i denerken uzun manzaraları bile f2.8'de çekiyordum.
sevgili erex, o an farkedemedim keşki parasoleyi takmış olsaydım.
Sevgili rüzgar2,
10-20 fotoğraflarını görünce hemen atlayıp almıştım. 24-70 ile aradığım zamanlar oluyor. Ama makinaya 17-70 takılı iken, çıkarmakla uğraşmadan önce 2 kere düşünürdüm gibi geliyor bana... Tabii mobilyaların tamamını görüntülemek gibi bir amaç varsa bu kadar mm çok önemli olabilir...
sevgilihamsikoy aslına bakarsan pazarlığınmızı yaptık 10-20 ile senin verdiğin fiyatın üstünde bir fiyatla buldum...sonra peşin para vermek istemedim..bu makinayla ilk kez 17-70 ile mobilya çekimi yaptım herhalde yetecek gibi görünüyor bu açı...param olursa ilerde alırım...
sevgili erex açıklaman için teşekkürler...
siyakat söz konusu yazıyı ben sildim.Bu topic tüketici köşesi değil.Buna benzer yazıların yazılacağı ayrı bir bölüm sitede mevcut.
Ayrıca 2 sene önceki bir konuyu şikayet diye yazmak bugünmü aklınıza geldi merak ettim.
Söz konusu yazıda adı geçen ürün canon markasıyla alakalı idi.Bu yazının pentax forumunda da olmaması gerekirdi.
Yine söz konusu yazıda alınan ürün geri iade edilirken edilme sebebi,ürünün kullanılıp kullanılmadığı vb. hiç bir bilgi bulunmuyordu.
Aras fotoyu şikayet ederken insanları başka bir firma ismi vererek oraya gidin demenin de ne anlamı olduğunu çözemedim.
Ayrıca sitemize daha önce üye olmayan birisinin üye olur olmaz ilk mesajında bir firmayı kötülemesi bana sırf bu kötüleme için siteye üye olduğunu hissettirdi.
Az sonra senin yazınıda aynı gerekçelerle sileceğim.
Herkes her istediği yere istediğini yazıp üzerinden yıllar geçmiş bir olayı konuyla alakasız biçimde yazarsa işimiz var demektir.
erex'in bahçesindeki otomobil iyice yamulmuş... Buna engel olmak için özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Hangi mm'de hangi köşeye ne almamalıyız kadraja...
sevgili yigitguc, çok incesin...
aynı zamanda parasoleyin yararını uygulamalı gösterdin bize.. O caminin sağdaki duvarı gerçekte de öyle eğrimi?
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2457627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1404922 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1198714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0582420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1166806 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0196403 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -