netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

sevgili onixon bunu söylemek bana hiç düşmez ama kusuruma bakmazsan şunu söylemek istiyorum..her geçen gün fotoğraflarınız biraz daha güzelleşiyor..tabiki bence

Tarih: 4 Mart 2007, 23:26 - İp: 88.***.**9.60
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

pazarbey linki düzelttim..

Tarih: 4 Mart 2007, 23:30 - İp: 88.***.**9.60
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

rüzgar2 çok teşekkürler,bunlar ilk denemeler.

ama şu aklıma takıldı yaw M moddayım,resmi ayarladım deklanşöre bastım sora ikinciyi çekecem vizörde farklı değerler ?nedendir çözemedim.bir detay mı var ?

bide balkonda çekim esnasında yıldırım çakınca tabe haliyle ben zıplayınca :D makine titremiş ehheheeh,çokta belli olmuyo gene :D

#onixon' tarafından 04.03.2007 23:35:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Mart 2007, 23:32 - İp: 85.***.**9.213
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evet onlar rüzgar.

Tarih: 4 Mart 2007, 23:38 - İp: 88.***.**0.21
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Onixon herhalde elin deklenşörün yanındaki yeşil butona deydi, o buton makinayı otomatik ayara alıyor.

Netsizlik konusunda haklısın.Net olsa harika olacakmış.

Tarih: 4 Mart 2007, 23:39 - İp: 85.***.**1.216
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

pazarbey gerçekten çok güzel fotoğroflar değil ama dediğim gibi bunlardan daha güzel fotoğraflar çeker bu makina..tabiki bu benim fikrim..daha önce de dediğim gibi ben makinayı burayı okuyunca almıştım yani kısaca kumar oynadım... gördüklerim ve yazılanlar beni etkilemişti..ama yapılacak tek şey makinayı test etmek aslında..olimpiyatlarda en çok kullanılan makina 400d demişler bende çok merak edip denemiştim makinayı ama çok hoşuma gitmemişti..yani denememiş olsam almıştım onu..her neyse allahtan pişman değilim k10d için..

Tarih: 4 Mart 2007, 23:49 - İp: 88.***.**9.60
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Pazarbey sen o fotoğrafları boşver.
Yarın bizim sitede içlerinde iki çeşit kit lensinde olduğu toplam 5 çeşit lens ile çekilmiş 40 a yakın fotoğrafı incelemede göreceksin.

Sen o fotoğrafları bilgisayarına indirip P/S ta açarak kalitelerine bir bak.Üstelik o 40 fotoğraftan çoğu bu siteden arkadaşlara ait.
O zaman daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilirsin.

Tarih: 5 Mart 2007, 02:45 - İp: 88.***.**6.67
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

NEyini sağlıklı değerlendireyim artık. A100 ısmarlandı bile. Olan oldu yani. Ah Ah k10 d de 18-2300 ile beraber satsaydı.
NEyse birde stevesin fotolarını bekleyiyim.
Sitede arkadaşların çektikleri sadece k10d ile olacak.Fakat bu adamlar aynı yeri farklı makinalarla çekiyorlar.Bu nedenle değerlendirme açısından faydalı oluyor.
NEyse yarınmı başlıyor test.Oh oh.

Tarih: 5 Mart 2007, 08:00 - İp: 88.***.**0.21
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

deamon,
valla gönderdiğin fotoğraflardaki minik gorilleri çok beğendim. nerden ve ne zaman aldığınızı biliyormusun acaba? (şaka sormuyorum gerçekten )

Tarih: 5 Mart 2007, 08:15 - İp: 81.***.**7.88
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar Pentax K10D ürün incelememizin Türkçe sayfaları kullanıma açılmıştır.

Tarih: 5 Mart 2007, 09:03 - İp: 88.***.**1.189