netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotograf Pentax K100d Test:

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız ikinci makina Pentax K100D nin incelemesi ISO test fotoğrafları haric tamamlanıp kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık bir aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) arkadaşımıza ve desteğinden ötürü Dadanagast (İlker) arkadaşımıza sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K100D ürün inceleme sayfasına Burayı Tıklıyarak ta ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

NOT: Iso test fotoğrafları daha sonra ilave edilecek ve buradan sizlere duyurulacaktır.

#netfotograf' tarafından 25.12.2006 16:47:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Aralık 2006, 16:45 - İp: 88.***.**0.132
onca80
onca80 (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili erndvc,
ne demek önemli değil. bende makinaya yeni alışmaktayım. sıkıntılarımızı paylaşabiliriz. sorunun olursa özeldende yazabilirsin.
Sevgili xtolga,
makinaya gün geçtikçe daha da alıştım. Makinanın pozometresi ile ilgili sıkıntımı daha önce dile getirmiştim. onu da "p" modunda ve iç ayarları kullannmayı öğrendikçe aştım. neticede uzun soluklu çıktığım ilk fotoğraf gezisinde makina benden tam puan aldı.şu an için gayet memnunum. fotoğrafları galerime yükledim.burayada özellikle pc'de hiç müdehale edilmemiş halleriyle koymaya çalışıyorum ki -makinanın performansı ile ilgili- almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun. Günbatımı fotoğrafı makinanın "p" modunda çekildi örneğin. Ayrıca bugüne kadar ki yardımların içinde teşekkürler.

Tarih: 7 Şubat 2007, 19:31 - İp: 88.***.**7.220
levobjk
levobjk (üye)
İzmir / Meraklı

onca80 mrb,
yanlış hatırlıyorsam düzelt, makineni 1615 ytl ye peşin almıştın izmirden ?
lens olarak ne aldın?

tşkler

Tarih: 7 Şubat 2007, 20:56 - İp: 85.***.**1.110
onca80
onca80 (üye)
İstanbul / Amatör

Hayır levobjk,
makinayı eminönünden iki kit lens+1gb sd+çata+4 şarjlı pil+şarj aleti ile beraber 1700 ytl+nikon 70-300G lens verererek aldım.

Tarih: 7 Şubat 2007, 23:49 - İp: 88.***.**7.220
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

onca80 uzun soluklu geziyi nereye yaptın ,hani fotoğraflar nerde.

Tarih: 8 Şubat 2007, 00:34 - İp: 85.***.**5.181
onca80
onca80 (üye)
İstanbul / Amatör

Uzun soluklu dediysem siz bakmayın ona, benim soluğum çabuk kesilir. Yarı yıl tatili bahananesiyle eşimin memleketine gittik. dört günlük bir ziyaretin tamamına yakınını fotoğrafa ayırdım. Gece yapılan akraba ziyaretleri dışında dolaştım. hatta o anlarda bile bir şeyler çektim diyebilirim. Fotoğrafları galerime ekledim.Turgutlu'nun Evleri temasıyla bir kaç fotoğraf ve yol fotoğrafları işte. göz atma fırsatınız olursa değerlendirmelerinzi duymaktan gurur duyarım. Saygılar.

Tarih: 8 Şubat 2007, 00:42 - İp: 88.***.**7.220
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

onca80 ben sitenin bu bölümünden başka yerlere pek uğramıyorum.Sen uygun bir zamanında galeriye koyduğun güzel fotolarından bir kaçını buraya yüklersin.

Tarih: 8 Şubat 2007, 20:31 - İp: 81.***.**3.63
onca80
onca80 (üye)
İstanbul / Amatör

İşte Turgutlu Seyehatimin k100d'min objektifinden sizlere yansıması.Genel olarak portfolyama koymuş olmakla beraber Adnan Abi'nin isteğiyle birde burda yayınlıyorum. Tekrardan dolayı özür...

Gezimin yolculuk bölümü böyle. İstanbul İzmir arasında kullandığımız feribottan hoş görüntüler elde etmek her zaman mümkün.

Buda dönüş yolunda Bursa Garajında çektiğim bir fotoğraf.

Artık Turgutlu'ya sıra geldi.İşte Turgutlu'nun bir çok Anadolu kasabasında da görebileceğiniz renkli ve temiz evleri.

Tarih: 11 Şubat 2007, 13:27 - İp: 88.***.**5.227
onca80
onca80 (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 11 Şubat 2007, 13:39 - İp: 88.***.**5.227
onca80
onca80 (üye)
İstanbul / Amatör

Bunlar da Turgutlu'nun genel görünümüne dair fotoğraflar.

Son not:Fotoğrafların büyük bir kısmında küçük renk kontrast doygunluk ayarları picasa yardımıyla yapılmıştır.
Saygılar.

Tarih: 11 Şubat 2007, 13:50 - İp: 88.***.**5.227
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

çerçeve çalışman gayet güzel olmuş. diğer fotoğraflar da baya hoş

Tarih: 11 Şubat 2007, 15:42 - İp: 88.***.**7.82