Fotoğrafçılık Forumları
Full Hd Çekim Yapan Makina Tavsiyesi
Evet , ele verir talkimi kendi yutar salkımı. Bana full hd veya hd çekim yapabilen , titreşim engelleme ve çekim esnasında zum yapabilen bir kompak makina lazım. NEler vardır bu sınıfta.
................
Sonunda buruno banani (Rollei moviline p5) aldım. hemde 100 euro artı masraf. Yaklaşık 250-300 gibi bir rakama.Hayırlı olsun.
videolar dosya olarak:
1-kurbağalar
2- nilüferler
3-sibirya kurdu
4-altıntaş
5-süper makro dosya yüklemesi için tıkla
6-dosya olaraktan tıkla
7-sivrisinek sokması dosya tc yükleme linki tıklayınız
Videolar youtube:
1-Altıntaş evleri
2-sibirya kurdu
3-fokus ve zum test
4-Kurbağalarla dans
5-kask takmazsanız böyle olur
6-bizim oğlanlar ve nilüferler
7-kurbağa kuru
8-kütahya vazo fokus test
9-muzaffer emmi
10-yusufcuk yakın çekim
11-judocu çocuklar
12-kız böceği başka böceği yerken tıkla
#pazarbey' tarafından 20.05.2010 22:21:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 03.06.2010 00:19:34 tarihinde düzenlendi.
Sende haklısın emmi,,
Mevlid kandilin mübarek olsun..
[Bugün perş-Kandil emmi.]
SEninde kandilin mübarek olsun gali.
Canon sx 1 ile çekilen videolara bakınız yutuptan. Onlar zum yaparken hiç beklemeden aynı anda focusta yapabilmekte.
Ancak özellikle toşiba çok geç fokus yapmakta. Hatta 1-2 saniye sürmekte.
Bu Sx1'in mantalitesini farketmiştim ben de..Bazı renklerin haricinde pek güzel çekiyor teknik yönden emmi..O hususu iyi zira..
Perde işi tamam mı ki evde,perde ..
YArın perde almaya ve arabanın 40 bin bakımını yaptırmaya gitcez. Polen filtresiz 180 falanmışb Filitreli olarsa yaklaşık 240 falan. Kampanya dahilinde.
Emmi sx1 gerçekten olağanüstü hızlı focus yapmakta. Sanırım aradaki fiyat farkı ve canonun kalite farkı bu olmalı.
Aslında toşibada bilinirliği yüksek bir marka ama nedense çok ama çok yavaş. Hele sx 1 li bir zum testi varki görmelisin emmi.
http://www.youtube.com/watch?v=viigp4dn5xY&feature=related
Anladım tüm mantalitelerini emmi,,
O kanon iyi bana göre de,, fokusu felam da..Bakacağız içsel mertebeye emmi..,,ne zaman olacakki bu iş peki ,de bağa bakam..Videoluk işler açıldı emmi bu aralar zira..
Az evvel tiyatrodan geldim [çekimden] emme videoda çektim,foto da..Yoruldum da ..
Full eyşdi olsa hemen yükleyeyim sende seyret derdim amma şu an mümkün değil keza..
Kanon diyorsan ona göre bakam piyasasına emmi..Ya da illa alamanya yolları taştan der isen onu bilemem,,senin de işin uzun sürer epey gali..Taş yerinde ağırdır zati.
[kemanemmi nerdeki sesi soluğu çıkmıyor bu aralar .]
Emme dediğin gibi. En ucuz 5x zumlu full hd kamera alamanyada 100 euro. Lakin canon sx 1 400 euro. Arada fark olması makul. Ancak geçcci bir heves için bu kadar paraya değermi sence. Ucuz bişey alıp bir iki sene kullanmak dahamı makul olurdu.
Titrer mitrer geç zum yapar ama iş görür netce itibariyle. KEman emmigillerle çekime gidince onlarıda çekerim cep hesabı.
Birde mpeg çekme meselesi var. BEnim tv mpeg oynatmakta. Bazıları mov çekiyor bunların.
Kemangilleri çekeriz elbette,, sekizyüzlira ver alamanyadan getirt kanonu işte,daha ne..Burada da dokuzyüz küsurlara patlayabiliyor zira alet emmi..
Emmi dur bakam bi. BUgün arkadaşın sony handycami ile çektim biraz. 60 cigabayt hafızası var. 10x zumlu full hd çekmekte. 3000 lira felanmış. zum yaparken focus sanki anında yapıyor gibi. o kadar hızlı. Sanırım ne kadar ekmek o kadar köfte bu makinalarda.
Durdum emmi..
-Hani deneme çekimlerin madem,nerde..??[arkadaşınki ile]
İlgili olabilecek konular
-
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081628 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Netflix Film Onerileri Full Hd Film İzle
22 Kas. 2022, 13:18 emre001
0549122 Kas. 2022, 13:19