Fotoğrafçılık Forumları
Full Hd Çekim Yapan Makina Tavsiyesi
Evet , ele verir talkimi kendi yutar salkımı. Bana full hd veya hd çekim yapabilen , titreşim engelleme ve çekim esnasında zum yapabilen bir kompak makina lazım. NEler vardır bu sınıfta.
................
Sonunda buruno banani (Rollei moviline p5) aldım. hemde 100 euro artı masraf. Yaklaşık 250-300 gibi bir rakama.Hayırlı olsun.
videolar dosya olarak:
1-kurbağalar
2- nilüferler
3-sibirya kurdu
4-altıntaş
5-süper makro dosya yüklemesi için tıkla
6-dosya olaraktan tıkla
7-sivrisinek sokması dosya tc yükleme linki tıklayınız
Videolar youtube:
1-Altıntaş evleri
2-sibirya kurdu
3-fokus ve zum test
4-Kurbağalarla dans
5-kask takmazsanız böyle olur
6-bizim oğlanlar ve nilüferler
7-kurbağa kuru
8-kütahya vazo fokus test
9-muzaffer emmi
10-yusufcuk yakın çekim
11-judocu çocuklar
12-kız böceği başka böceği yerken tıkla
#pazarbey' tarafından 20.05.2010 22:21:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 03.06.2010 00:19:34 tarihinde düzenlendi.
Emmi en iyisi senin dediğin gibi bir makina. Fotoğraf makinasından ayrı olacak. Deli videolar çekiyor full hd makinalar.
H20 ye sıcak bakmaktayım keza. Baktınmı full hd vidyolarına. Ben indirip indirip hafıza şeysine yükleyip aşağıda tv ye usb den bağlayıp bakmaktayım fulll hd mertebesinde. Neydi adı bunların yuespi bellek mi.
Sen yaparsın,seyredersin gali,,gündüz aklma geldi, bu adam dedim yukarıda indiriyor aşağıdada seyrediyor,eziyet valla..Ya ayağın burkulsa hevesle aşağıya inerkene,izleyeceğim mertebesinde..
Uğraş dur sonram..
Foto çeken ayrı, fidyo çeken de ayrı olmalı emmi dedim ya evvelden de..
İzlemedim malum siteden daha fidyo içeriklerini henüz..
SEnin lcd de usb girişi ve oynatması mevcutmu zati. Sanmam var olacağını. Benimkisi en üst mertebe lcd.
SEn beni merak etme. Bişey olmaz Allahın izni ile.
Benim elsidi tevede de bişiler varda,emme alet mufvakta durmaktadır emmi,,diğerleride tüplüdür hâla..Benim mutvak böyyük..Ne takarsan onu göstermektedir zira..
Buraya da bir bak bakam emmi.TIK.
Multi kameralar çeşidi..
Emmi tam h20 konusunda karar vermişiken hakkında olumsuz yorumlar okumakla aklıma tekrardan soru işaretleri gelmiş bulunmakta.
En iyisi dikey olanlardan almak. P30 dikey mesela. Yada rolleinin dikey olanı var p 5. O 99 öro.
Görüntü kalitesi iyi ve güzel olduktan sonra titreme mitreme yapmaz ise netice, dikey olanda iyidir o zaman..Dikey olsun madem..
Gelmiyor de mi alamancılar daha buraya.?
Gelen yok henüz. Bakcek emmi. h20 için birisi yazmış. Görüntü ve ses senkronize değil diye. Hepsiburadada.
Herbirinde de bir eksiklik var gali,,sende üçyüzlük örolara bak bari,,ucuz etin yahnisi olmasın da..Panisonik Hedece-EsDi dokuz veya on olanı 300 & 350 öro emmi ,o daha iyi ya..
Hanım keser beni ağbi. Alamam onlardan. En iyisi rollei p5 almak 99 öro mukabili.
İlgili olabilecek konular
-
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081628 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Netflix Film Onerileri Full Hd Film İzle
22 Kas. 2022, 13:18 emre001
0549122 Kas. 2022, 13:19
emre001 -
After Effects Önizleme Ekranını Tam Ekran [full Sc