Fotoğrafçılık Forumları
Canon350d,nikon D50,sony Alpha A100
Herşeye yeni başlıyorum..kafama göre biraz araştırdım..Canon eos 350d, Nikon d50 ve Sony Alpha A100 K/B..Siz hangisini tavsiye edersiniz.? Bunların dışında tavsiye edebileceğiniz var mı.?
A100 en mantıklısı gibi duruyor eğer aynı paraya bulduysanız.Ama tabi lens yatırımını hangi markaya yapmak istersiniz hiç düşündünüz mü ?
sony diğerlerine göre daha pahalı sanırım ama uygun fiyata buldum..lens olarak yanında DT 18-70 Lens veriolar..yeni başlangıç için yeterli deil mi sizce..? Başka tavsiye edebileceğiniz makina var mı.?
d50 epeyce eskidi artık .
350d de üretilmiyor.a100 en yenisi ve bence en iyisi o makinelerin .
siz kaça buldunuz bu makineleri?
tam hatırlamıyorum fiyatları ama şimdi..sony ninki 1200 civarındaydı..canon 1100 civarı..nikonu hatırlamıorum.. yani eğer yeni başlıosan sony güzel mi diosunuz...başka tavsiye yok mu yaa.??
Sony A100 de Super Steady Shot ,DRO gibi güzel çok işe yarayan özellikler var,bilinen en önemli eksileri çok noise vermesi.
noise nedir pek bilmiorumda bu noise sorunu..çok fazla problemm oşluturur mu.?
Siz arastirirsaniz iyi olur sitenin her yerinde bunla ilgili aciklamalar var mesela: http://forum.netfotograf.com/sozluk.asp?msg_id=4412
Zaten A100 alirsanız Iso800 ve Iso1600 u kullanmaniz tavsiye edilmez.Ama diger iki makine de iso performansinda cok da super degil.
diğerlerinde de çok ii deilse 3 arasında sony nin noise sorunu pekte problem deil o zman..??
Bu tercihleri biz değil siz yapacaksınız
tabiki ben yapıcam saolasın..
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3322912 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -