Fotoğrafçılık Forumları
Canon 40d Mi, Sony A700 Mü? Acil
SONY A 700'ÜN SENSÖRÜ VE MEGAPİKSELİ BİRAZ DAHA BÜYÜK, LCD MONİTÖRÜ DAHA YÜKSEK PİKSEL VE HDMI ÇIKIŞI VAR. AMA CANON'UN DA LENS SEÇENEĞİ FAZLA KARAR VEREMİYORUM...YARDIM
A700tıklayın
burada karşılaştırma var a700 bi gıdım daha iyi görünüyor.
A700'u aldiniz, kullandiniz - arada 1-2 de ilave lens aldiniz ...
Makina eskidi/bozuldu/biktiniz - bir yeni/ust model DSLR'ye gecmek istiyorsunuz ...
Istiyorsunuz ama gideceginiz yer yok. Sony DSLR uretimini bitirdigi gibi, onun uzerine cikardigi DSLT ( gecirgen aynali ) serisini de artik uretmemeye karar verdi . Bundan sonrasi yeni cikmis E lens mount'lu aynasiz - uzerine Alpha serisi lensleri direk takamayacaginiz.
Hadi makina zaten eskidi, oldu cöp diyelim de elinizdeki eski lens(ler)ne olacak ? Uzerine takabileceginiz baska makina yok
paperman hocam Sony A bayonetini bırakmayacağını açıkladı. Sadece SLT ya da DSLR sisteminden vazgeçebilir. Tahminen aynasız A bayonet makineler göreceğiz.
zaten Canon 40D'yi düşünmemin nedeni lens çeşitliliği, ama esas merak ettiğim fotoğraf kalitesi ve keskinliği
şu anda Sony R1 kullanıyorum ve aslında tek sorun portre çekimlerinde...yoksa fotoğraf kalitesi ve geniş açısı R1'de üst düzey
keskinlik kullanıcıya bağlıdır en çok.
" paperman hocam Sony A bayonetini bırakmayacağını açıkladı. Sadece SLT ya da DSLR sisteminden vazgeçebilir. Tahminen aynasız A bayonet makineler göreceğiz. "
Piyasada halen Alpha serisi makine satarken aksini soylemeleri zaten guc - kullanicinin duymak istedigini soyluyorlar yoksa kimseye A77 vs satamazlar ... Sanirim yaz aylarindan kalma bir aciklama. Eldeki DSLT stoklari bitince her zaman yaptiklarini yapacaklardir muhtemelen.
Full Frame'de E mount'a karar kilmisken, zaten E mount ( APS-C icin olani ) kullanan NEX tarzi aynasizlara niye Alpha mount koysunlar ki diye dusunuyor insan. Ayni anda 2 seri lens uretmek de ne kadar akil kari ? O kucucuk makinalarda buyuk lenslerin durusu da komik olur.
Bekleyip gorecegiz ... Arada Alpha serisi alanlar bence kumar oynamis olurlar
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
227529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0108827 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
078730 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -