Fotoğrafçılık Forumları
Birkaç Soru (sensörler & D80)
*Arkadaşlar sanıyorum ki iki sensör çeşidinin de avantajları, dezavantajları var yalnız bunlar hakkında bilgi alabileceğim bir başlığa veya makaleye beni yönlendirebilir misiniz ya da kısa bir özet geçebilir misiniz ?
*D80 almayı düşünüyorum. niye ? çünkü bütceme uygun en iyi makinanın D80 olduğunu düşünüyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. (lütfen fiyat gözeterek)
*Türkiyede fiyatlar saçma denecek kadar yüksek bu yüzden yurtdışından almayı düşünüyorum bu konudada güvenilir/iyi fiyat ikilisini dengelemiş bir site konusunda da beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler...
yurt dışından mı yurt içinden mi uygun site arıyorsun
yurt dışını kastedmiştim ama yurt dışıyla benzer fiyatlar verebilecek kadar iddialı bir yurtiçi site varsa oda olabilir.
Türkiye de yurtdışı fiyat veren zor biliyorsun vergiler çok fazla. Ama bazaen kampanyalar yapıyorlar mesela ben 450d yi 1600 lira civarken 1467 liraya ve hediyeli almıştım üstelik 5 taksit. O yüzden yurt içi için fotozeynep ve yalçınlar güvenilir yerlerdir. Bunların kampanyalarını takip et . yurtdışında en bilindik site amazon.com. ama fotoğraf konusunda uzman olan ise http://www.bhphotovideo.com/ bu sitede yok yoktur. ayrıca http://www.us1photo.com/ a da bakabilirsin. yalnız alışveriş şartları konusunda bilgim yok. araştırırsan iyi olur
Sayın arkadaşım,www.gittigidiyor.com sitesinde ncptzl isimli dost var.Sayın Necip TEZEL çok kıymetli bir fotoğraf dostudur.Elinde kendi için aldığı ama sonra çok temiz bir ikinci el d-80 geldiği için kendisi için almış olduğu d-80 ni satışa koydu.Tahminim 40-50 çekimde satışa koyacağı malzemeleri çekiyordu,orjinal 18-135 lensi ve baterygrip var.Telefonu: 0 555 470 00 46
ararsanız pişman olmazsınız.Kendisi izmirde...
MERHABALAR GİTTİGİDİYOR DA ARASTIRMA YAPMADIYSANIZ BENDE ÖNERİYORUM GECTİĞİMİZ AY GİTTİGİDİYORDAN BENDE CANON 450 D ALDIM YETER KI ÜRÜN ALACAGINIZ ARKADASIN PUAN VE SATISLARI İLE İLGİLİ KISIMDAKI YORUMLAR POZİTİF OLSUN BU COK ONEMLI BİRDE KAFANIZA TAKILAN HERSEYI SORUN MUTLAKA
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
215529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Foruma Soru Yöneltme Kuralları (!)
03 Nis. 2008, 14:58 ocaklilar
494407918 Ağu. 2024, 01:30
abaltaci -
-