Fotoğrafçılık Forumları
Bence Pentax Dslr Ler Çok Kaliteli!
arkadaşlar herkeze merhaba ist dl ist k10 d gibi çok çeşitli cihazlar var ve ekonomikte ne dersiniz bu dslr ler hakkında?
mimarca
Pentax hic bir zaman kotu makina yapmadi ki , bugun yapsin.
Bir zamanlar orta format pentax kullanmis ve mamiya,sinar....vb orta format makinalara neden bu kadar para verdiklerine sasirmistim cunku pentax orta format yari fiyati ucuz ve digerleri kadar kaliteli makinaydi.
Eger niyetin Pentax almaksa hic dusunme derim,her zaman kaliteli bir markadir ve bu sekilde kalmaya devam edecek eminim.
basarilar
Çok yakında sitemizde bahse konu makinenin "netfotograf makine test ekibin'ce" yapılan test sonuçlarını içeren bir yazıyı okuyacaksınız
Mimarca zaten yeni dslr alıcak veya analog dslr ile çalışıp digitale gecicek olanlar için bulunmaz nimet pentax k100d.
Ayrıca digital orta format bir makine gelicek pentaxdan sanırsam önümüzdeki yaz sonu die duydum ama cıkış tarihi belli değil şu an fiatınında 10.000 usd altı olucağıda söylenenler arasında...
gerçekten kağıt üstünde çok iyi sanırım büyük ihtimal alacağım!!!!
yalnız ben şimdilik ist dl düşünüyorum....
birde bu cihazda ne lensleri kullanılıyor??
Mimarca, İstDL düşünüyorsan www.fotoseli.com daki incelemmi oku. Tüm ayrıntıları ile anlattım.
neden ist dl...k100d ile aralarında ne kadar fiyat farkı var acaba?
Pentax K10D sanırım bu senenin en populer makinesi olacak.
Haklısın Muratreis bencede k 10 d özellik ve fiyat araliginda cok iyi bir makina eger test yapildiktan sonra olumlu puan alirsa alicagim tek fotograf makinasi
arkadaşlkar bu markaya dikkat !!!!
xtolga hemn bakıyorum.
bence faiş bedelle sıf yeni modeller diye fazla paraya vermeyin derim.
cancaner, pentax'in onceki makineleri cok da iyi degillerdi diye biliyorum.. tabii ki dijitaller icin konusuyorum..
k100d ve k10d ile asil cok buyuk gelisme sagladilar..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Bütçeme Göre Güncel Dslr mı Fullframe Dslr Mı?
12 Nis. 2020, 08:34 uaemir
2328312 Nis. 2020, 23:07
mete007 -
Yeni Başlicam İşimi Görcek 2. El Ucuz Dslr Arıyorum
10 Eyl. 2018, 19:12 ahmet4137
1295213 Eki. 2018, 16:58
ikincisahip -