pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

5 D, 50 D Karşılaştırması

Arkadaşlar son olarak iki makina arasında kaldım. İki makinadan hangisini tavsiye edersiniz. Veya artı ve eksileri neler.
Pil kullanımları, kullanışlılıkları, fotoğraf kalitelmeri ve objektifleri bakımından yardım edeniz lütfen.

Tarih: 1 Kasım 2005, 19:11 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

öyle olsa makina kaç kg gelir acaba. Tahminim 5o kg olurdu.Altın en yoğun maden sanırım özyoğunluğu 19.5 olması lazım.

Tarih: 7 Kasım 2005, 22:53 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

hay gorkemkgo sen cok yasa, nasil da akillisin valla..
pazarbey, gorkemkgo hakli.. bosver altindan makine olayini; esine, esinin dogum gununde veya evlilik yildonumunuzde bir tane d200 hediye edeceksin.. esin de kullanmayacagindan, sana verecek..
..hatta daha da iyi bir fikir aklima geldi su anda.. evlilik yildonumunuzde; iki tane hediye alacaksin.. biri d200 olacak, digeri de icinde altin blezikler olan bir kutu.. sonra d200 paketini esine vereceksin ve diyeceksin ki: " belki evlilik yildonumumuzu unutmussundur diye, ben senin adina da bir tane hediye aldim.. ".. ve senin pasalar gibi bir d200'un olacak..
nasil bir fikir ama?..

Tarih: 7 Kasım 2005, 23:30 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

mükemmel bir fikir.Tebrik ederim.Hemen deneyeceğim. Eee biz ne zaman evlendiydik acaba.Nüfus kaydıma bir bakayım.

Tarih: 7 Kasım 2005, 23:40 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

pazarbey, ben de ayni durumdayim inan.. hala daha 12'si miydi yoksa 14'u muydu hatirlayamiyorum hatta..
o halde, soyle bir ay oncesinden falan sen dediklerimi al ve esine ver.. ve de ki: "evlilik yildonumumuzu unuturum diye simdiden hediyeni alayim dedim.. ha bu arada, senin adina da bir hediye aldim.. ama lutfen simdiden verme, cunku surpriz olsun istiyorum.. "..
nasil fikir ama?.. hadi pazarbey buna itiraz edemezsin artik..

Tarih: 7 Kasım 2005, 23:48 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

süperrrr
Cin gibisin valla. BU ingilizceye nasıl çevrilir acaba.
Dediğin gibi insan bir müddet sonra fotoğrafla yatıp fotoğrafla kalkmaya başlıyor.Yolda giderken bile heryeri fotoğraf gözüyle inceliyorum.Bazen dikkatim bile dağılıyor.
Sen artık fotoğrafçılığın nirvanasına ermişsin görünüşe bakılırsa.
Bence bir danışmanlık şirketi kur.Yeni makina alımında hanımı kardırma yolları diye.

Tarih: 7 Kasım 2005, 23:57 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

tesekkur ederim pazarbey..
danismanlik sirketi kurmus olsaydim, senden belli bir ucreti isteme durumunda kalacaktim simdi..
bak, d200'un daha da ucuza geliyor danismanlik ucretinin olmayisindan dolayi..
bu arada, fotografciligin nirvanasini kim kaybetti de ben buldum?.. benimkisi, netfotograf'in nirvanasina ermek..

Tarih: 8 Kasım 2005, 00:05 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

o zaman fotoğraf makinası nı gerek olmamasına rağmen değiştirmececiliğin nirvanısı diyelim.

Tarih: 8 Kasım 2005, 00:07 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

"BU ingilizceye nasıl çevrilir acaba"
haklisin, bu yolu ben de uygulayabilirim.. ama su anda, video ipod'a izin cikmasini bekledigimden birsey soramam.. hele aralik bir gelsin..

Tarih: 8 Kasım 2005, 00:09 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

büyüksün dadanagast

Tarih: 8 Kasım 2005, 00:11 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

zaten pazarbey, hangimizin pro makineye ihtiyaci var ki?.. hani sen hergun; kurbaga, ari ve cekirgelerle hasir nesirsin; peki ya ben?.. evde oturup cene caliyorum sadece..
haklisin.. benim ihtiyacim kesinlikle yok d200'e.. ben sen degilim ki..
hani senin gibi macrolara falan acayip bir ilgim olsaydi, tabii ki de bir d200 ile soyle 200mm macrosundan da alirdim.. ama benim ihtiyacim yok ki..
artik degistirme islerinin nirvanasindan gidiyorum ben.. hersey sana emanet pazarbey..

Tarih: 8 Kasım 2005, 00:14 - İp: yok