gilkerh
gilkerh (üye)
Sinop / Meraklı

2. El Ürün Kargo Sorunu?

arkadaslar ben onu bunu şunu derken en sonunda gittim gittigidiyordan 2.el sony A-100 aldım... sizce iyi etmiş miyim?

şimdi geldik bu ürünün bana nasıl kargolanacıgına...

eleman ANKARA da ben SİNOP da oturuyorum, ama bu kargo şirketlerinin hiç biri 2.el ürüne sigorta vermiyorlar.. tecrubenizden faydalanmak istiyorum, acaba kargoda problem yaşar mıyım ??? ya da yollayanın yapması gerekenleri yazar mısınız???

Tarih: 7 Nisan 2007, 18:13 - İp: 88.***.**5.73
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

Biri sıfır fiyatına 2.el mal almaktan yırtmaya çalışıyor, hadi bu neyse, diğeri o fiyata alıcı bulmuş, beğenmiyor. Anlamadım ben bu işten hiçbirşey.

antika sanırım bu gilkerhin arastırma yapmadan makinayı almak istemesinden kaynaklanıyor. zaten makina düne kadar çift lens ile birlikte 2.200 seviyelerindeydi. hatta çoğu site ve magazalarda hala aynı fiyat.
herhalde gilkerh de aldıgı fiyatı uygun görünce sipariş verdi. ama makina aynı fiyata düşünce işin rengi değişti tabi.
ama seninde dediğin gibi satıcı neden vazgecti onu bende anlamadım

Tarih: 9 Nisan 2007, 14:54 - İp: 85.***.**1.186
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

birde şu var tabii bu iki site ne kadar güvenilir? artık alış vferiş sitesi yaratan robot programlar sayesinde (bknz: kolaymağaza) bu iş çocuk oyuncağı oldu! bir bascuda örneği de hala hafızalarda...

Tarih: 9 Nisan 2007, 15:02 - İp: 81.***.**7.214
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

Bascuda vakaasi neydi ki? Ben bilmiyorum.

Aslinda burada benim bahsini ettigim olay sitenin guvenilirligi degil, bu site uzerindeki bazi saticilarin garip fiyat politikasi.

Soyle bir girin bakin Nikon D70 ve Canon 350D fiyatlarina, ne demek istedigimi anlarsiniz.

Tarih: 9 Nisan 2007, 16:13 - İp: 81.***.**5.159
gilkerh
gilkerh (üye)
Sinop / Meraklı

ben bir sürü siteden aradım taradım fiyatlar hep 2.300ytl idi... tabi 1.600ytl 2.el 6aylık kullanılmış ve garantili bi ürüne deger diye düşünmüştüm. fakat arkadaşın söyledigi o iki sitede 1700 e sattıklarını bilseydim bu işe hiç girişmezdim...
yalnız bu satıcının haliyet-i ruhiyesinden anladıgım kadarıyla makinasıyla duygusal bir bagı var ve ayrıca piyasayı o da benim kadar araştırmış... özellikle istanbul dısında yasıyorsanız gerçek piyasadan çok internetteki rakamlardan haberdar oluyorsunuz, bu da her türlü handikapa açık bir ortam dogrusu...

neyse artık yahu! gidicez alıcaz artık ist.dan...
ya umarım orda hepsini inceleyince sony A-100 fikrimden şaşmam, bi de orda kararsızlıga dusmeyelim walla yetti artık canıma.. bırakıcam foto işini zaten gitar kursu açılmış ona gidecem haaa p

Tarih: 10 Nisan 2007, 00:46 - İp: 88.***.**5.73