Fotoğrafçılık Forumları
2. El Ürün Kargo Sorunu?
arkadaslar ben onu bunu şunu derken en sonunda gittim gittigidiyordan 2.el sony A-100 aldım... sizce iyi etmiş miyim?
şimdi geldik bu ürünün bana nasıl kargolanacıgına...
eleman ANKARA da ben SİNOP da oturuyorum, ama bu kargo şirketlerinin hiç biri 2.el ürüne sigorta vermiyorlar.. tecrubenizden faydalanmak istiyorum, acaba kargoda problem yaşar mıyım ??? ya da yollayanın yapması gerekenleri yazar mısınız???
kargoda kolay kolay problem olmaz ürünü satıcı iyi paketleme yaparsa korkma bende gg den ürün satıyorum hiç problem olmuyor.
adam kargolamadan mesaj at ödemeyi yapamıyacagını söyle özür dile en fazla kullanıcı puanın düşer onuda bi ara teleafi edersin.
ama keşke daha evvel iyice baksaydında böyle bir sıkıntıya düşmeseydin.satıcıya ayıp olacak
en kötü ihtimal kargoyu almazsın o da olur ama bu daha da ayıp olur.
satıcıyla uzlaşamassan parayı ödeme... ödeme onayı olmadan satıcı da malı göndermez...
Üyeliği iptal edilmiştir.
ne şans yaa
satıcı msg yollamış, kusurabakma ama bu fiyata sana veremem bu ürünü, verirsem çok zarar ederim, hem nerde görülmüş açık arttırma fiyatından ürünün satıldıgı..
aman ben de almamaya karar vermiştim zaten, tencere kapak olduk yani :D
ben de hemen adama msg attım, tamam abi ben olumsuz msg yollamam merak etme sen diye
gilkerh cidden ne şans yani. sen istedin 1 göz Allah verdi 2 göz
valla fiyatlar dahada inecek gibi görünüyor. bende şu an pusuya yatmıs durumdayım. şu fuarı bekliyorum
walla sorma stahl kardeş :D
neyse ben de haftasonu ist dayım, fuarda kampanya falan yaparlarsa alırım.. olmadı yine de gidip bir yerden alıcam artık canıma tak etti valla
valla gilkerh bütün camia fuarda böyle bi indirim kampanya beklentisi içinde.
bende seninle aynı durumdayım.bakalım fuardan neyle cıkacagız. ya A100 ya K100D yada hiçbiri
Stahl şöyle yazmış:
gilkerh cidden ne şans yani. sen istedin 1 göz Allah verdi 2 göz
Benim yorumum şöyle olurdu:
Gilkerh'ın bir gözü kör, satıcının 2 gözü.
Biri sıfır fiyatına 2.el mal almaktan yırtmaya çalışıyor, hadi bu neyse, diğeri o fiyata alıcı bulmuş, beğenmiyor. Anlamadım ben bu işten hiçbirşey.
Gittigıdıyor'da zaten satıcılar ile sattıkları mal arasında çarpık bir duygusal ilişki sürüp gidiyor yani hem satışa koyuyorlar hem de satmak istemiyorlar gibi saçma bir vaziyet. Hala Nuh Nebii'den kalma makinalara modern muadillerininkine denk fiyat biçerek arttırmaya koyanlalar var, dahası teklif verenler var. Hiçkimsenin o kadar salak olamayacağını düşünürsek, ben o satışların gerçekten vukuu bulduğundan şüpheliyim, muhtemelen satıcı kendi kendine spekülasyon yapıyordur diye düşünüyorum.
İlgili olabilecek konular
-
Ülkelere Göre Araba Markaları Ve Logoları
22 Kas. 2024, 15:47 prodersler
05322 Kas. 2024, 15:47
prodersler -
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
230529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
Gmail Hesabı Açma Android Telefona Mail Hesabı Oluşturma