Fotoğrafçılık Forumları
Şarj Sorunu D200
2.el bi d200 aldım. ilk makinem. makinayı aldığımda şarj yarıdaydı. şarj bitti şarj aletine taktım bataryayı 3 saat şarj oldu ama batarya yarıya kadar doldu. 30 dakika makine açık kaldı şarj yine bitti. tekrar şarja taktım.2 buçuk saat makine şarjda kaldı yine yarıya kadar doldu.makineyi açtım 5 dakika sonra yine bataya boşaldı.neden böyle birşey oluyor anlamadım.bir de bataryayı şarj ederken şarj aletinin ışığının yanıp sönmesi gerekiyormuş. ama bende sürekli yanık durumda. nedir sorun?
Benimde ilk makinem d200 halada onu kullanıyorum ! Ama başlangıç için zor bir makinedir... Digerleri gibi beyaz dengesi ve ayarlarını otomatik'e alıp foto çekemessin ! şarj olayına gelirsek benim kullandıgım batarya 2.5 saat içersinde full olarak kullanıma hazır tutuyor büyük bi ihtimalle pilin bozuktur ! şarj edilirken orda ışık yanıp söner ! şarj bittiğinde ise durmadan yanmaya baslar ! pilini değiştirmende fayda var ! genede nikon bayilerinde sorunun neyden kaynaklandıgının bulunması en iyi çare ! Kolay gelsin !
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
227829 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
141318 Eki. 2024, 22:57
mete007 -
-