Fotoğrafçılık Forumları
Canon D400 Sorun :s
makineyi alalı 2 gün oldu ama basit bir sorunla karşılaştım, modlarda karmaşa oluyor, örneğin Av yi görmeyip TV olarak görüo her moddan 2 şer tane oluyor yani. A-dep Av Tv P normal olması gerekirken, A-dep Adep Tv Tv P P olarak görüo bazen kapayıp açıncada düzeliyor anlamadım gitti :S
canon 400d yanlış yazmışım pardon.
en son cozum yazılımın yeniden yuklemek
ama daha uygun cozumler vardır herhalde
hemen geri götür ve ya değiştirsinler yada yazılımı yeniden yüklesinler
eywallah, peki ben yükleye bilirmiyim ?
hocam daha iki gün alalı böyle bir sorun varsa neden siz yükleme gibi bi zahmete katlanasınız ki?Gidin ve değiştirsinle makineyi bence..
makinayı yalçınlardan almıştım, bugün gittim adam dedi erkayalara gidin sirkecideki yerine, orda yaparlar diyor eğer ben gönderirsem 1 ayda gelir diyor, anlamadım gitti normalde bana yeni makine vermeleri gerekmiyormu ?
yeni makineyi oyle hemen vermezler, garanti kapsamı içinde tamir edilebilir bir hata sonucta..
yalcınlar burada aracı,eger erkayalardan almıs olsanız sanırım boyle bir sey isteyebilirdiniz.
yazılım yuklemesiyle cozulecek bir sorun diye dusunuyorum..
erkayalara goturun sorununuzu anlatın,şikayetıonızı edin, yenisini alıp alamyacagınızı sorun, olamzsa duzeltilmesini isteyin..
ama moralinizi bozmayın,makinenizden sogumayın.. bunlar azda olsa olası seyler..
gecmiş olsun,umarım sorununuz cozulur.
çok teşekkür ederim. Şimdi erkayalara gidiyorum bakalım nolucak
ben paramı geri almaya karar verdim, araştırdığıma göre alabiliyorum ama servisde olduğu için kıllık yaparlar mı acaba ? Biliyorsunuz ki Türkiyede ürünler satılana kadar, satıldıktan sonra adam yüzünüze bile bakmıyor :S
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229029 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-