Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
mustafabey ilginize çok teşekkür ederim bu gün yollayacaklarını söylediler.Ama sizin ilgilenmeniz çok hoş bu kitap meselesini anlayamadım ben fujinin içinden çıkmıyormu bu kitap yada bazılarının içindenmi
çıkıyor daha önce aldığım fujilerden kullanma klavuuz falan çıkıyordu ama ben galiba konuya biraz fransız kaldım galiba (mustafa bey yine teşekkürler davranışınız gerçekten çok hoş)
ya bu manuel modu bilmemek ne kötü?ne karanlık ne aydınlık bir ortam vardı çekim yaptığım yerde,autoda çekiyorum,flaş açsam parlıyor kapasam karanlık çıkıyor gece moduna alsam idare ediyor ama istediğim gibi değil,ne yapacağımı şaşırdım,sinir oldum ve çektiklerimim sildim hep.isoyu arttırsam olurmuydu?ya da ne yapmam gerekir? bu işi öğrenemicem herhalde bir türlü.
bir de 9500 sahiplerine şunu sorucam.cd ile gelen finepixwiever programında ben crop seçeneği göremedim var mı acep?görüşmek üzere..
çantam:
yahu bu resimler neden burda gözükür de 9500 test sayfasında gözükmez anlayamadım...
Arkadaşlar s9500 de panorama asistanı yok yani panaroma çekim yapamıyoruz.Benim sizlerden isteğim panorama fotoğraf oluşturabilecğim bir program varmı s9500 ile gelen cd lerde böyle bir program yok.Yardımlarınızı bekliyorum
S9500 Kardeşliğine ben de katıldım arkadaşlar.Makinamı almadan öncede hem 9500 testini hemde bu sayfadaki bütün yazılanları okudum.Çocukların özlediği birşeye kavuşmalarındaki sevincin aynısı şu an bende de var.
birtane güle güle kullan.
dragon.SAnırım info düğmesine basınca oluyordu.ekran 4 e bölünür.birbirinin devamı fotolar çekmek için. böylece bir öncekini görerek yeni foto çekebilirsin.
emrahçınar hala çantaların 3x
Utku hakkındaki tüm güzel sözleriniz için teşekkürler... Fotoğraf auto modunda flashsız çekilmiştir. Güneşli bir havada çekildiği için ışık yeterli geldi..
Bu arada mustafa bey size yahoo adresimden kitap talebinde bulunmuştum. 25 martta göndermiştim. Acaba bana da kitap kaldı mı?
birtane hoşgeldin 9500 kardeşliğine.Makinan hayırlı olsun.
Sevgili emrahçınar trible X gibi düşündü olayı.
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232814 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7332829 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6169931 Oca. 2011, 17:17
g.emre -