Fotoğrafçılık Forumları
Studyo Çekim Tekniği
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
selam banada gönderirsen sevinirim. [email protected]
[email protected]
teşekkür ederim şimdiden .
bana da gönderirmisin canım
e-posta adresim: gö[email protected]
Ya arkadaşlar sayfa sayısı 24 oldu..neredeyse her sayfada uyardım ama gözünüzden kaçıyor sanırım..bu konu başlığın açan canlının kimseye bi halt gönderdiği yok..daha ha bire alenen e-posta adreslerinizi burda yazıp durmayın..
bana da yollar mısın [email protected]
nolursun bana da yolla canım eğer yollamazsan stüdyo çekim tekniği konusunda hiçbir bilgim olmayacak.. aşağıya adresimi veriyorum:hem yolla hem de ekle beni tanışırız..
gö[email protected]
memleketteöküzç[email protected]
bende alabilirm
[email protected]
nolursun bana da yolla bana da yolla
aeron arkadaşım biri ortaya bir taş atıyo bi sürü sazanda atlıyo
cevap verirken biraz daha ölçülü seviyeli olsak
mail adresleriniz aşagıdaki gibi sizce seviye bumu olmalı
sanırım site yönetimi ve modaratörler pek dikkatli degil
gö[email protected]
memleketteöküzç[email protected]
Dediğin gibi biri ortaya taş atıyo ve birsürü sazan da atlıyor.ancak konu dikkat edersen 24. sayfaya ulaşmış ve neredeyse 12. sayfadan beri her defasında uygun bir dille uyardım bu sayfayı açan canlının kimseye bişey gönderdiği yok, bu nedenle ortalığa aleleade msn yada e-posta adreslerini yazıp durmayınız diye..yaptığım bu onca uyarıya rağmen halen ısrarla e-posta adreslerini veren insanlar var ve artık uyarı yapmayı kesip dalga geçmeye başlamak en doğrusu..tabii bu esnada benim kullanmış olduğum kelimeler sizin ''seviye'' anlayışınıza uymayarak tepkinizi belirtmiş.bu da gayet doğaldır..ancak ben de bir şeyleri eleştirirken kimseyi hoşnut etmek zorunda değilim..
merhabalar. [email protected] adresine de gönderirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
İlgili olabilecek konular
-
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081728 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Dış Çekime Uygun Paraflaş Tavsıyesı
05 May. 2017, 17:00 hjkjhy
1542509 Ağu. 2021, 17:51
degisimfoto -
İphone Ağır Çekim Slowmotion Nasıl Yapılır Ve Tiktok'a Video