kapa
kapa (üye)
Kocaeli / Amatör

Studyo Çekim Tekniği

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 21 Ekim 2007, 02:12 - İp: 88.***.**8.175
aeron
aeron (üye)
Ankara / Meraklı

bu topiği yönetime şikayet etmenin vakti geldi de geçiyor sanırım..konuyu açan canlının kimseye bişey gönderdiği yok..bunu daha önce de yazmıştım zaten boşuna e-posta adreslerinizi yazıp durmayın kimseye biley gönderdiği yok diye ama dinleyen yok..

Tarih: 16 Ekim 2008, 23:57 - İp: 88.***.**2.200
ilki35
ilki35 (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

selamlar.bende rica edbilirmiyim .şimdiden teşekkü[email protected]

Tarih: 17 Ekim 2008, 18:37 - İp: 88.***.**7.109
consept
consept (üye)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

paylaşımın için tesekkurler bana da yollayabilirsen sevinirim,
[email protected]

Tarih: 21 Ekim 2008, 17:38 - İp: 78.***.**5.98
e0s
e0s (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Bende isterim valla..

İsteyenin bi yüzü,vermeyenin iki yüzü kara)

Tarih: 22 Ekim 2008, 00:41 - İp: 88.***.**4.206
aeron
aeron (üye)
Ankara / Meraklı

nolur bana yollasana..yaaa...ben de istiyorum banane banane

memlekettegerizekalıç[email protected]
[email protected]

Tarih: 22 Ekim 2008, 03:10 - İp: 88.***.**6.14
serhatpnk
serhatpnk (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

paylasim icin tesekürler banada gönderirimisin
[email protected]

Tarih: 22 Ekim 2008, 09:51 - İp: 88.***.**8.124
volkanb
volkanb (üye)
Ankara / Amatör

aeron mail adreslerin çok şekilmiş

eğer arkadaş hiç kimseye dökümanı yollamadıysa, kesin spam mail için mail adreslerini topluyodur.

Tarih: 22 Ekim 2008, 10:51 - İp: 78.***.**7.212
aeron
aeron (üye)
Ankara / Meraklı

Eywallah Volkan..olduğum yerde yırtınıyorum ama kimseye anlatamıyorum ki.. bu başlığı açan canlının kimseye bişey gönderdiği yok..artık ne amaçla böyle bişey yaptı bilmiyorum ama tek bildiğim kimseye bişey göndermediği..üstelik de konu açılalı neredeyse bir seneye yakın zaman geçmiş.. ..

Tarih: 22 Ekim 2008, 23:37 - İp: 88.***.**4.93
gursucolor
gursucolor (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

arkadaşım biraz geç oldu ama bende isterim [email protected]

Tarih: 9 Kasım 2008, 15:50 - İp: 85.***.**5.9
meral1907
meral1907 (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

eğer gerçekten gnderiyorsa birileri sylesin lütfen

Tarih: 11 Kasım 2008, 13:20 - İp: 85.***.**2.124