Fotoğrafçılık Forumları
Amatörce Birkaç Soru
Merhaba arkadşlar ben sitenize yeni üye oldum, birkaç sorum olacaktı da yardımcı olabilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Öncelikle "alien skin" tekniği nedir acaba? bir de stop ayarlaması nedir? nasıl yapılır? bir de son olarak alan derinliği ayarlaması nasıl yapılır mesela şu linkini vereceğim eleman bayağı güzel kullanıyor bu tekniği.http://www.flickr.com/photos/blipthratt/2273540921/
bu konular hakkında benim gibi bir amatörü aydınlatırsanız çok mutlu olurum, çok çok teşekkürler
Alan derinligi hakkinda bir link verecegim. Sayin ocaklilarin yazisini dikkatle okumani tavsiye ediyorum...
Buradan
cevap için teşekkürler, peki sayın ocaklilerin hangi yazısınıokuyacağım acaba, kusura bakma siteye yabancı olduğumdan yazıları bulamadım da..
dewilturk'ün mesajındaki "Buradan" kelimesinin üzerine tıklayın.
merhaba arkadaşlar
makina almayı düşünüyorumm fakat ne alacagıma karar veremedim açıkcası markalar ve özellikleri hakkında hiçbir bilgiye sahip degilimm ama sadece suan hosuma giden mi makinada var tabiki nikon d40 bu makina hakkında yorumlarınız iletirseniz çok memnun olurumm şimdiden herkese tsk ederimm...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
228729 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Foruma Soru Yöneltme Kuralları (!)
03 Nis. 2008, 14:58 ocaklilar
494480118 Ağu. 2024, 01:30
abaltaci -
-