Fotoğrafçılık Forumları
Kameraman Arkadaşlar.
Arkadaşlar, kamera çekimde iken görüntüyü kablosuz göndermek için ne kullanıyorsunuz.salonda perdeye iletmek için.sorunsuz çalışan cihaz arıyorum.bilgisi olan varmı.teşekkürler.
valla arkadaşım onu bende arıyorum yaa geçici olarak kablo aldım onunla yapıyorumda çok zor oluyor sende bulabilirsen haberleşelim arkadaşım...
sorunsuz çalışan cihaz olsa uygun fiyatlı o zaman kasetede çekim yapmaya gerek kalmaz zaten hdiskli bi cihaza direkt aktarırızda ama trt nin kullandığı gibi cihazlarda2-3 bin dlrs
arkadaşım ben kullnıyorum kablosuz görüntü aktarma. çokta memnunum 120$ yaptırmıştım sirkecide haca paşa hanında hakan var wwww.kameratamircisi.com olması gerekiyor
video transfer antenli yayın makinaları küçücük sony de var ama pahalı.siparişle geliyor ve parazit asla yapmaz
Bilgleriniz ve yardımlarınız için arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize iyi çalışmalar.
Ben de kablo ile aktarma yapıyorum fakat çok zor oluyor.Sirkeci de Altınhan da olduğunu tesbit ettim.Fiyatı da 100-120 $ civarındaymış.
tanıdığın bir elektronikçı varsa verici yaptır kablo işine son verriisn
........Konuya geç kalmakla birlikte sadece bir bilgi niteliğğinde küçük not bırakıyim...
Marka MOdel ws önemli değil arkadaşlar.....
Siz sadece Transmitter WATT ve Ghz Değerlerine Bakılmalıdır......
Mükemmel ve sorunsuz bi aktarım istiyorsanız......
Minimum Transmitter Değerleri.... 2.4 GHZ ve 2 WATT altında olmamalıdır.......
Receiver Değerleri de aynı olmalıdır.....
2.4 Ghz dogru fakat 2wat degil 10 mw'in milim dahi asla ustune cikmazsiniz ..Telsiz Kanunlarinca yasak..ayrica TV kanallarina Askeri ve Emniyet Kara Hava Deniz Tasitlari haberlesme yayin frekanslarina bandlarina karisacak uhaf-vhf sistemleri iyi hafif niyetli maksatlarla birkac saatlik dugunu Toplantiyi sinevizyona aktarma gibi dusunce amacli bile kullanamazsiniz..Etraftaki cihazlara distorsiyon parazit yayarsiniz..Simdilik Tamamen yasak..ama ilerde kanunlar degisir ise is baska..
simdilik en az Titresimli cihazi bulmak kullanmak mecburiyetindeyiz..sevgi ve selamlarimla hoscakaliniz..
#isinustasi' tarafından 02.05.2009 22:05:39 tarihinde düzenlendi.
ben almistim bir ara cok ta uygun fiyata; (50€,, ama sadece bir dügünde denedim, baktim fazla parazit yapiyor, her davulun gümlemesinde titresim oluyor... müsteriye karsi mahcup olmamak icin kabloyu takmak zorunda kaldim....
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğrafçılık Ve Kameramanlık Bölümü
26 Eyl. 2019, 01:22 kalpsizkra
1220126 Eyl. 2019, 21:56
mete007 -
-
Gazetede Fotomuhabr Yada Kameraman Olmak
15 Eyl. 2011, 17:38 murat22
1318415 Eyl. 2011, 20:02
mehmetorenboz -
Dügün Kameramanlarina Ve Fotografci Ark.
17 Kas. 2008, 14:52 turk video
2219212 Ara. 2008, 01:04
ego37 -