tekirdagli
tekirdagli (üye)
Tekirdağ / Stüdyo Fotoğrafçısı

Kamera Dan Sinevizyon A Kablosuz

selam Arkadaşalar kameradan sinevizyon akablosuz veri göndermek istiyorum.Radyo frekansı ile çalışan aletler denedim etrafta kulllananlarla yayın karışıyor.Bu konuda bilgisi ve yardımcı olana şimdiden teşekkür ederim.herkese hayırlı işler dilerim.

Tarih: 22 Nisan 2008, 00:44 - İp: 88.***.**9.62
mitharas
mitharas (üye)
İstanbul / Amatör

2.4 ghz geçin uhf bandında yani tv yayınları frekansında yayın yapsak dahi verici devamlı haraket halinde olacağı için vericinin kapsama alanı devamlı değişecek tv sinyalleri radyo sinyalleri gibi dairesel olmadığından duvar insan Vb etkenlerden etkilenir bu da yayında kesintilere neden olur

2.4 ghz cihazlarda ise blutooth kablosuz modem gibi cihazlar bile bu cihazların sinyalleriyle karışmaktadır sebebi ise yine vericinin hareket halinde olmasından kaynaklanır hatta orkestranın sub basları bile etkiler.

kısaca ara sıra kesintilere razı olup kablosuz rahatlığına devam yok kabloyla aktaracağım diyorsanız tavsiyem batarya masrafından vazgeçin hersene batarya batarya nereye kadar

Tarih: 26 Şubat 2009, 12:07 - İp: 78.***.**7.64
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

bu konuda israil'li elkat firmasının çok köklü çözümleri var.. ancak rakamlar yüksek olduğu için uygun değil....

Tarih: 26 Şubat 2009, 15:03 - İp: 85.***.**5.219
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

iki kamerayla çalışıp birini sabitlesek ve sinevizyonmudur projektörmüdür artık ne kullanılıyorsa artık ona kablolarla bağlayıp aktarsak kayda girmesek diğer ana kamerayla işimizi görsek? Maksat görüntünün orda çıkması olayı değilmi bu?
Bir fikir..

Tarih: 26 Şubat 2009, 15:11 - İp: 88.***.**5.102
lenta
lenta (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

merhaba ben çok uğraştım sirkeciden cihaz hazırlattık ama netice alamadık hareket derken parazit veriyor vatandaşta çekimin kötü yapıldığını sanıyor kolonlardaki demirler cep tel.frekans karıştırıyor en iyisi kablo biraz çirkin ama en azından görüntü temiz oluyor

Tarih: 23 Mart 2009, 22:25 - İp: 78.***.**1.233
turbojet
turbojet (üye)
Zonguldak / Özel Gün Fotoğrafçısı

arkadaşlar alacağınız görüntü ve ses vericisi 2 wattan aşağı bir güce sahipse açık alanda da olsa randıman alamazsınız...vericinin güce yetersiz geldiği için parazit yapıyor ..birde osilatör devresi kristal kontrollü değilse frekansta kararlılık az oluyor...böylece kayma yapıyor ve parazitlanmeye sebeb oluyor..tabi anten sisteminin yerleşim şeklide önemli

Tarih: 24 Mart 2009, 12:37 - İp: 95.***.**5.149
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

sevgili turbojet,
osilatör devresi kristal kontrollü olmayan ürünlerde bu kontrol işlevini nasıl bir sistem üstleniyor?

Tarih: 24 Mart 2009, 13:22 - İp: 88.***.**6.239
kurgucu0644
kurgucu0644 (üye)
Malatya / Firma

BENDE BURKAY ABİMİZE KATILIYORUM

Tarih: 28 Mart 2009, 09:39 - İp: 88.***.**4.214
isinustasi
isinustasi (üye)
İstanbul / Firma

kablosuz görüntü aktarıcıda son nokta..
Tıklayınız..
http://www.netfotograf.com/ilan.asp?ad_id=36556