Fotoğrafçılık Forumları
Dvd Den Mini Dv Kasete Kayıt
Arkadaşlar dvd deki görüntüyü mini dv kasete ne ile ve nasıl aktarabilirim?Yapabilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum?Yanılmıyorsam in girişli bir mini kamera lazım,öyle bir kamera biliyorsanız yzarmısınız...Şimdiden teşekkürler.
Standart handycamlerde video-audio in bulunmuyor. Bunun için kameradan ziyade bu kasetleri play/record yapabilen cihazlar var.
Ama bunu neden yapmak ister ki DVD sahibi?
Yani DVD'yi riplemek, sonra dosya boyutun düşürmek için DivX'lemek gibi işlemler bilinen yollardır, mantıklıdır.
Ama bir DVD yi tekrar dijital ama sonuçta güvenliği olmayan manyetik bir ortama neden geri depolamak isteriz ki?
Siz amacınızı yazarsanız belki de bilinen başka çözümler çıkabilir.
Üstad,karta çekim yapan kamera alıyoruz,müşteri illaki ben kaset isterim derse diye böyle bir araştırma yapmak istedim.Karttan pc ye oradan da kasete aktarıp verebilelim diye tabiki kaset isterse...
Arkadaşım, Videolarınızı el kameraları ile tekrar kasete atamazsın. Ben Sony 1000 kameram ile Adobe premire programı ile kasete tekrar yükleme yapıyorum. "EXPORT-EXPORT TO TAPE"
bazı handycam ve profesyonel kameralarda Av in girişi bulunur.Av out ile RCA görüntü almanın tam tersi. handycam'in Lcd ekranında DVD playerin görüntüsünü gördüğünüzde işlem tamamdır. elinizdeki handycamlerin bu özelliğini araştırın.genelde üstmodellerde olan artı biz özellik.handycam kameraların bazı modelleri bunu yapabiliyor...
müşteriyi yönlendirmek siz fotoğrafçıların elinde. Eğer konuyu düzgün anlatırsanız müşteri illa da kaset isterim diye saçma bir istekte bulunamaz. karta çekim yapmanın bir çok avantajı var.
1- Müşteriye DVD yazıp verebilirsiniz (kötü tercih çünkü SD)
2- SD kart maliyetini yansıtıp SD kart verebilirsiniz (HD)
3- Müşterinin kendi taşınabilir USB diskine kopyalayabilirsiniz (HD)
4- Blueray oynatıcısı varsa Bluray diske yazabilirsiniz (HD ama pahalı çözüm)
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
024819 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
Atm'den Şifre Değiştirme Ziraat Bankası Bankkart
02 Eki. 2024, 18:50 prodersler
021802 Eki. 2024, 18:50
prodersler -
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir