Fotoğrafçılık Forumları
Bozuk Kaset
Md 10000 le çektigim dügün kasetim bozuk çıktı.makinanin başlık toz allmış.kasette pırpırlar var.nasıl temizlenir acaba veya nerde temizlenir... ?
merhaba kameranı temizlemen için piyasada orjınal mini dv temizleme kasetleri mevcut 20,25 tl arasında. kullanım olarak play modunda 10 sn play et yeterli. ben bu şekilde kullanıyorum memnunum. saygılarımla.kasete yapaak bir durum olmaz deneme amaçlı başka bir mini dv kamerada o bozuk kaseti bi bak . saygılar
arkadaşlar kim ne derse desin piyasadaki md 10000-9000 sony1000e gibi kameraları her 6 ay da bir ve özellikle yazın düğün sünnet sezonu başlamadan önce kesinlikle yetkili servis veya işini iyi yapan bi ustanın yanına götürmek çok fayda var. kameradaki arızadan dolayı ne siz mahçup olun nede düğün sahibi elinde bozuk bi kasetle dolaşsın saygılar muğla dan...
@ego37 ve @adul doğru söylüyor.
elinde md Serisi Kamerası Olup Kaset Bozmamış Olan Tanımıyorum çok riskli bir kamera
mitharas,yakın fotografcı arkadaşım 2007 den beri pabasonic md10000 kullanıyor orjınal japon malı ve kullandıgı kasetlerde mini dv panasonıc marka hiç başına böyle bir sorun gelmemiştir . ama kamerasına gözü gibi bakar. saygılarımla.
Allah yardımcın olsun. 3 senedir bu cihazlarla çalıştım. güzel ama heran seni mahçup edecek çocuk bir cihaz. en güzeli belki masraflı olacak ama her sezon kafasını değiştirmelisin eğer sezonda hiçbir sıkıntı yaşamak istemiyorsan
Kafasını değiştirin,kaliteli kaset kullanın, kasetleri kutuda ve dik saklayın,nemsiz ortamda..
Çok hatıra görüntüler elde etmeden evvel bir gün evveli bir iki deneme çekimi yapmalı ..
*Bantlarıda elle tutmayın hiç..Kafaya sarar iş çıkarır,görüntüde kayar durur o kısımlarda..
**Bir de kafa ayarı önemlidir, kayıt edenin ayarsız kafası ile, oynatanın kafa ayarı mutabık olmalı.
Benim basimada geldi görütü var ses bozuk...simdiki yaptigim sey yeni kaseti cekim yapmadan önce kaseti sardiriyorum her 10dk.da bakiyorum serite bozuk varmi yokmu diye. Baska care bile varsa söylesin
yalnız bendede baya bozuk kaset sorunu oldu ama SONY 2100 ile başka kasetlere atım sorunsuz çalıştı bnece sizinde bozuk kasetleriniz çıkarsa SONY 2100 ze takın sorunsuz çalışıyo . saygılar
abi ben bakabılrıım kassetlerıne % 75 düzeltebiliyoruz kassetın durumuna gore istersen ekle msn : [email protected] deryafotoğrafçılık burdur...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Winrar İle Dosya Açma Bozuk Dosya Sıkıştırma Dosya
03 Ara. 2020, 14:40 prodersler
0118903 Ara. 2020, 14:40
prodersler -
Minidv Kaset Sp Nedir Lp Nedir Hangisi İyidir
08 Tem. 2020, 18:02 prodersler
0183108 Tem. 2020, 18:02
prodersler -