Fotoğrafçılık Forumları
Samsun Uca3
arkadaşlar samsung marka aldığım dijitalden fotoğraf çekimi konusunda gayet memnunum küçük olduğu kadar maharetli bir makina ama kafam karıştı birkaç kez objektifi açılmadı şarzıda doluydu anlamadım neden olabilir acaba şimdiden yorumlarınız için teşekürler
Uca-3 benimde kullandığım sevimli bir makine Ben gayet memnunum. Objektifinin açılmaması anormal bir durum ve pil ile bir ilgisi yok.Makinen 2 yıl garantili (eğer türkiyeden aldıysan ) eğer yurt dışından aldıysan da ben Kore den yetkili olduğum için yine ücretsiz olarak tamir ederim.Ancak her iki durumdada garanti belgesi ile satış fişini ilave ederek makineni bize göndermen gerekir. Lütfen www.burukay.com adresini ziyaret et.
sizde başka netür markalar var burkay
Samsung , Panasonic , Sanyo ,Canon ,Premier ,yetkili servisi olduğumuz markalar bunların dışında Fuji ,Konica-Minolta ve Pentax herzaman orjinal yedek parça ve firmware ile hizmet verebildiğimiz diğer seçkin markalardır.(Bu makinelerin yedek parçalarını yurt dışından temin ettiğim için eğer o an stokta yoksa onarım süresi yaklaşık 1 hafta uzayabiliyor! )
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2101028 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1197201 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -