Fotoğrafçılık Forumları
Positife Teşekkürler
Sigma 28-300 ümün değiştirilmesi sağlayan sevgili Positife huzurunuzda teşekkür ederim. Kendisi örnek bir davranış sergilemiş ve beni duygulandırmıştır. Kendisine tekrar huzurunuzda teşekkür eder, tüm firmaların kendisini önrek alması temennisini yinelerim.
He He...
Panctom sen de 7098 yoruma ulaşırsan bir şeyler düşünürün a100 ün için
Arkadaşlar gerçekten Sigma kalitesi yüksek bir marka ve Reproset ile hak ettiği bir distrübütör bulmuş durumda.
Benim hasta olduğum 50-150/2,8. - Portre çekimi için süper bir objektif.
Yapma sayın positif..
daha "2505" teyim.. (galeri foto yorum)
4500 tane daha yazmam lazım!
yaz yaz kadar bitmez!!
Topiclere ise heç bitmez!! 1200 küsur..
#panctom' tarafından 22.09.2007 00:24:54 tarihinde düzenlendi.
Mustafa ya önüme geçmesen kardeşim.:Mustafa abim önce banim 70300 şle ilgilenecek..Ammma görgüsüzsün ha.. Dimi mustafa abi
SAnırım Sigma Türkiyede tek objektf markası.Yani yan sanayi olarak. Tamron yok. Olsa çok iyi olur aslında.
Prensiplerindenbiraz taviz verir ve müşteriye kadarşı biraz daha toleranslı davranırlar
Alalhım ya bugün kesin ölcem gülmekten. Dağılın bakiim dağılın topiğimden. Vurdurmiim topiğnizden.
Eyvaaaaaah,
şimdi başlayacak gine "abi noooolur" mailleri
[>
... arkadaşlar durum bildiğiniz gibi değil. Pazarbey aslında askerlik arkadaşım / yani bu bir arkadaş kıyağı
Valla herkes bugün günüde.Espriler birbiri ardına patlıyor.
Abi benim birde vergi sorunum var.Birde ona el atsan. Defterlerimi inceleyecekler gibi.
Aslında Kütahyada bile vergi rekortmani ben olacak gibiyim bu sene ama genede korkuyorum. Muhasebecim teşekkür eder gderler diyo ama.
İlgili olabilecek konular
-
Gönülden Teşekkürler Netfotoğraf Ailesi
03 Haz. 2013, 13:10 erdemvarol
13461807 Haz. 2013, 22:07
gokhanz -
-
Tüm Meslekdaşlarımıza Teşekkürler
21 Nis. 2009, 14:01 lidercolor
1247303 Eki. 2009, 17:39
konyafoto -