Fotoğrafçılık Forumları
Özgür Fototeknik-teşekkür
Merhaba arkadaşler,
Nikon Coolpix 3700 makinemde çıkan problemi çok kısa süre içinde ve diğer servislerle kıyaslanınca "oldukça" uygun şartlarla giderdikleri için başta Aziz Bey olmak üzere tüm personele teşekkür etmek istiyorum. Güzel bir sohbet de cabasıydı.
Teşekkürler Özgür FotoTeknik.
Tamer
Isini iyi yapan profesyonelleri okuyunca mutlu oluyor insan..
Özgür Fototekniğin adı yabancı değil.
İzmirden bir arkadaşım sanıyorum Nikon coolpix 990 makinesinin af problemini hayli ekonomik ve posta ile halletmişti.
Güzel sohbeti kaçırdığını arkadaşıma ileteceğim.
Teknoloji tutkunu, çok değerli bir dostumdur.
Tekrar teşekkürlerini ben de ileteyim.
İşin manevi boyutunu ticari boyutunun önünde gören insanlarımızın olması ne kadar güzel
Hazır böyle bir konu açılmışken bu vesileyle ben de her ziyaretimde gösterdikleri yakın ilgi ve bilgi paylaşımlarından ötürü başta Özgür bey ve Aziz bey olmak üzere tüm Özgür fototeknik çalışanlarına teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum.
Başta Nikon olmak üzere bir çok markada kalıcı çözümler üretebilen yani "İşin Kompetanları" ile tanışmak,çalışmak çok önemlidir.Bu anlamda..
Sevgili Özgür ve Aziz ile birlikte lens prof.Muhammet ustaya Öncelikle Dostluğa verdikleri değerden,İnsana güven veren tecrübelerinden dolayı yeri ve sırası gelmişken bende teşekkürü borç bilirim..
Sevgiler Selamlar
Akın Çoban.
Özgür Foto teknikdeki arkadaşlara, yardım ve yol göstermeleri nedeniyle bende teşekkür ediyorum..
şu anda, askerlik görevlerini yapan özgür foto teknik görevlisi arkadaşlarada, hayırlı tezkereler diliyorum.. [>:D
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Özlem Özgür Bozlak Sanki Esir Oldum Zalim Gurbete
04 Ağu. 2021, 14:01 prodersler
095104 Ağu. 2021, 14:01
prodersler -
Lisede Devamsızlıktan Kalma, Takdir Teşekkür Belge
25 May. 2019, 15:31 prodersler
0172525 May. 2019, 15:32
prodersler -
-