Fotoğrafçılık Forumları
Nikon L100 Garanti Dışı
yaklaşık 2 ay once nikon l100 aldım www.ereyon dan. fazla kullanamadım ,bir gun 2,3 resim çektim makinayı kapattım 10 sanıye sonra makinanın açma duymesine bastım pil zayıf işareti verdi ve eve gelince pilleri şarj ettim ama sonuç gene ayni.balkan elektronik servisine gonderdim. aradılar ve makinan anakart uzerindeki pil sanırım yatakları tırnakları kırıldı gibi bişey dedi ve 80 tl masrafı olur dedi bide yuzde 50 lens takımı değişebilir dedi ve 300tl olur dediler. makina darbe ezilme olmuş dediler. ben kesinlikle her hangi bir darbe gorduğune inanmıyorum bunu musteri hizmetlerine kendisine soyledim ve başka bir servise yollayalım bide onlar incelesin dediler istanbuldaki bir servise yollayacağız dediler. 26 gündür serviste ,30 iş günu sonunda para iadesi isteyebilirmiyim acaba ne yapmam gerek?
Merhaba standup1
Cihazınız için söylenen hiçbir şeye itibar etmeyin.Bahsettiğiniz soruna vakıfız.
Türkiye'de sizin sorununuzu çözebilecek donanım 2 noktada mevcut.Biri distribitörün servisinde diğeri de bizdedir.Sağda solda kurcalatıp vakit kaybetmeyin.Ürünü bize yollar iseniz kısa bir süre zarfında çok cuzi bir miktara halleder geriye göndeririz.
Teşekkürler
sevgili Aziz,
konu makineyi sağa sola kurcalatmak veya çok ucuza tamir ettirmek değil.
Benim verdiğim bilgiler belki size göre itibara değer olmayabilir o zaman buyrun bu son kullanıcıya siz yasal hakları konusunda bilgi verin bu sayede bizlerde öğrenmiş olalım.
Mesleki saygılarla...
makinayı yolladılar 1 hafta kadar kullandım ama sorun gene devam ediyor düşük pil gostergesi. gene balkan elektroniği aradım yetkili bir kişi ile konuştum olayı tekrar anlattım.makineye bide kendisi bakmak istedi ve tekrar yolladım.şüan için beklemekteyim
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3328012 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -