Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D7100 Kullanıcıları Sigorta Atması
Selamlar. Nikon D7100 aldım 2 hafta önce. Geçen gün çekim yaptım eve gelip çektiklerimi izlerken birden tıkırt diye bir ses geldi ve makineyle temasım kesildi. On-Of modu dahi işlemedi.Servise gitti ve servis sigortasının attığını söyledi. Düzelmiş ama bu sigorta niye atar? Bilenlerin yardımına ihtiyacım var. Teşekkürler.
İlginç bir durum ilk defa böyle bir sorun yaşayan duydum. Belki üzerinizde fazla statik elektrik vardı diyeceğim ama pek anlamıyorum bu işlerden. Mümkün olabilir mi acaba böyle bir şey.
Evet ben de ilk defa duydum. Yoksa servis beni kandırıyor mu? DSLR bir fotoğraf makinesinin sigortası nasıl atar? Çözümü nedir?
Servis de şunu dedi: Belki elektrik akımı olan bir şey taktın ürüne dedi. Ama hiçbir şey yapmadım ürüne anlamadım.
Sigorta olduğunu ilk defa duydum. Servislere olan güvenimiz mi sarsılacak, yoksa gerçekten böyle bir şey var mı, ben de çok merak ettim şuan..
İçinde sigorta varsa atabilir.roketin dediği gibi statik den dplayıda atabilir başka sebebtende eğer tekrar aynı şey olursa bir sorun var demektir.makina çalışıyorsa sıkıntı yapma.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3321212 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -