tanyeri
tanyeri (üye)
İzmir / Amatör

İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri

Merhaba;

İzmirde güvenilir fotoğraf makinası tamiri yapan firma bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirm.Canon Eos 5 analog slr makinam var program silindiri bozuldu çok acil tamir ettirmem gerekiyor özel yetenek sınavına çalışıyorum fotoğraf bölümü için yardımcı olursanız tamir konusunda çok sevinirim..

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:03 - İp: 81.***.**7.235
medicuscurat
medicuscurat (üye)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Açıkçası Prizma Görsel Ürünler Tamir ve Bakım Servisini hiç kimseye önermem. Bu yaz yaşadığım mağduriyetten bahsedeyim. Fotoğraf makinemin lens hatası yüzünden götürdüm. Dükkan (Nikon Yetkili Servisi olmasına rağmen) toz içinde ve oldukça düzensizdi. Dükkan sahibi bir karış suratla memnuniyetsiz bir tavırla karşıladı. (Güvendiğim bir fotoğrafçının bi' oraya danış yüksek fiyat isterse yaptırma diye söylediği için uğradığım bir yer) Makineyi her şeyiyle teslim ettim. Birkaç gün sonra flex kablosu yırtılmış, değişim bedeli 3500 tl dendi. Bu fiyatın fahiş olduğunu anlamama rağmen aciliyetim sebebiyle kabul ettim ama şunu sordum bu makine bana acil lazım, kaç güne yapabilirsiniz? 6 güne elinizde olur dendi. Tamam dedim. 6 gün geçti. Mesajlarıma, aramalarıma dönüş olmadı. Her seferinde azarlar bir tavırla konuşuldu 14 gün sonra benim ısrar ve aramalarımla teslim edildi. Bu süre teslim süresini aştığı için indirim talep etmeme rağmen hiçbir şekilde indirim yapılmadı. Aradan 4 gün geçti lensim aynı hatayı verdi aynı gün götürdüm. Sanırım düzgün tamir edilmemiş diye. Aradan 16 gün geçti ses seda çıkmayınca aradım ve İzmir dışındayım bakamadım dendi. Dedim bana bir gün verin- hep bugün yarın diye diye oyalaya oyalaya 2buçuk ay sonunda makinemi alabildim. Dükkanına yanlışlıkla bile uğramamanızı öneririm. Zira lensimi toz içinde verdi. Sadece eski olduğu için iş yapabiliyor sanırım.

Tarih: 11 Ağustos 2024, 16:35 - İp: 172.***.**2.168