kharon
kharon (üye)
İstanbul / Amatör

Herkes Kurtarma Programı Demiş Ama?

arkadaşlar selamlar.

CF kartımızdaki resimler yanlışlıkla ( ne demekse? ) kart formatlanınca silindi.

arkadaşların söylediği tüm programları indirip kurdum neredeyse ama hiçbiri USBden BAĞLADIĞIM CANON MAKİNAMIN CF KARTINI GÖRMÜYOR..

bunun bir çözümü varr mı asıl?
bazı ustalar -sağğolsunlar- gönder kartı "bilabedel" yapalım diye cevaplar veriyorlar, her kartı bozan gönderse iş yapamaz adamlar.

selamlar sevgiler.

Tarih: 30 Ekim 2005, 09:30 - İp: yok
profesor
profesor (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Makinenin içindeki kartı diğer programlar görmez, bir yerden kart okuyucu bulup onu bağladıktan sonra yapman en doğrusu. Birde program ayarlarında bazılarında, direk kurtardığı programları kartın içine atıyor ve kurtarılacak dosyalarda onun altında kaybolup gidiyor. Bunun için bir başka kartın varsa onda deneme yaparak kullan. Benim böyle bir imkanım olmadığı için ve acemiliğimden dolayı çok önemli dosyaları kaybettim. Benim sana tavsiyem buradan File Recovery i indirerek bunu kullanman. Gayet güzel ve freeware bir program.

Tarih: 30 Ekim 2005, 13:02 - İp: yok
ayhan79
ayhan79 (üye)
İstanbul / Amatör

Fotoğraf kurtarmayla ilgili hazırladığım bir sayfa var, orada konuyla ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsin:
http://fotografkurtarma.blogspot.com

Tarih: 26 Aralık 2005, 23:25 - İp: 85.***.**2.41
edemirci
edemirci (üye)
Denizli / Profesyonel Fotoğrafçı

Uçan veya formatlanan kartları geri getiren bir çok program var. Eğer kartta sadece fotoğraf vardı ise Lexar ın programı yeterli. Eğer hem fotoğraf hem de başka türden dosyalar vardı ise GDB yani getdataback adlı programı kullan. İkisi de çok mükemmel programlar...
Eğer bulamazsan bilgi ver.
İyi çalışmalar.

Tarih: 24 Ocak 2006, 01:48 - İp: 85.***.**5.58
kadirmen
kadirmen (üye)
İstanbul / Amatör

benim resimler uçtu gitti çok önemli benim için bana o programları nerden bulabileceğimi söylermisin edemirci;;;başka kullandım resimleri buluyo ama açmaya çalışınca çizim yapılamadı diyor biri bana yardım etsin lütfen

Tarih: 28 Mart 2006, 20:44 - İp: 85.***.**7.89
  • 1