omer0118
omer0118 (üye)
Adana / Amatör

Fujifilm Finepix A900 Yardım Acilll

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Hepsiburada.com alışveriş sitesinden fujifilm finepix A900 digital foto mak edindim.Şun büyük bi sorunum var...
şuan makinanın içindeki(fujifilm)markalı 2GB SD kart var.makinamı çalıştırdığımda kart biçimleme hatası diye bi mesaj yazıo karta makinadan format atmayı denedim olmadı pc de format atmayı denedim yine yapamadım.(windows belirtilen kartı biçimlendiremedi)hatasını alıyorum... Bugun fotoğrafçıda başka bi sd karta taktım yine aynı hatayı verdi.sizce hata makinadamı? kartı değiştirmem gerekrmi.Bide arkadaşlar bu cihazı servise nasıl vereceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.önerlerinizi bekleyorm teşekkürler herkese şimdiden.

Tarih: 7 Mayıs 2008, 19:10 - İp: 85.***.**3.120
omer0118
omer0118 (üye)
Adana / Amatör

ustalar! yardım edecek kimse yokmu

Tarih: 7 Mayıs 2008, 19:17 - İp: 85.***.**3.120
prxx
prxx (üye)
Aydın / Amatör

Sitede FujiFilm yetkilileri var onlara mesaj atarsan cevap alabilirsin. ama bana bir arkadaşım spot oldugunu ve FujiFilm' in stok kayıtlartında olmadıgı icin ürün garantiye girmiyor diye söylemişti. Ama sen yinede mesaj atarak esas ağızdan bilgi alabilirsin

Tarih: 13 Mayıs 2008, 13:41 - İp: 85.***.**5.11
fuji-cem
fuji-cem (üye)
İstanbul / Firma

Merhaba Öemr Bey;
Öncelikle sorun bu tür makinelerde genel olarak Windows işletim sistemi ile çakışıp sorun yaratmasıdır.Siz şayet karttaki resimleri bilgisayardan sildiyseniz Windows işletim sistemi kartın işletim sistemini bozmaktadır.Bu durumda size genel olarak tavsiyem makinenizden silmenizdir.
Ve makinenizi servise gönderirseniz Teknisyen arkadaşlarımız inceler ve sorun ne ise gidermeye çalışılacaktır.
Fujifilm Plaza Dereboyu Cad. No:39 34303
Halkalı / İstanbul
Tel:0212 473 38 15 - 16 Servis telefonumuzdur.
Sevgilerle.

Tarih: 13 Mayıs 2008, 21:54 - İp: 88.***.**0.14
  • 1