polatli30
polatli30 (üye)
Kastamonu / Amatör

Canon Ixus 70 Açılış Problemi

Selam arkadaşlar
Bir yıl önce erkayalardan aldığım canon ıxus 70 fotoğraf makinam normal çalışıyordu
Geçenlerde açtığımda ekran komple bembeyaz bir şekilde ve hiç bir şey gözükmüyordu şu andada aynı durumda.Biraz uzunca bir süre bekleyince açık olarak düzeliyor ama sonra yine donmalar ve ekranın beyazlaması ara ara oluyor.İlk açtığımda bembeyaz bir ekranla karşılaşıyorum her seferinde ve o beyaz ekran gidene kadar hiç bir görüntü gözükmüyor birde makinanın hangi tuşuna bazarsanız basın çalışmıyor
Acaba arızası nedir arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim.

Tarih: 3 Mayıs 2009, 17:22 - İp: 85.***.**8.170
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

makineni erkayalara garantiye yoola madem alalı daha bir sene oldu daha 1 sene garntisi var makinenin

Tarih: 3 Mayıs 2009, 20:52 - İp: 94.***.**7.243
polatli30
polatli30 (üye)
Kastamonu / Amatör

Makinayı garantiye yollamaktan başka çarem yok herhalde onun için son çare yollayacam.
Acaba yollamadan problemi öğrene bilirmiyim diye düşünmüştüm
saygılar

Tarih: 3 Mayıs 2009, 22:23 - İp: 85.***.**8.170
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

makinenin uzun bir süre bekledikten sonra ekrana görüntü gelmesi bir soğuk lehim belirtisi olabilir..muhtemelen makineyi sert bir yere çarpmış ve lehimlerde çatlamlara neden olmuş olabilirsin.

Tarih: 4 Mayıs 2009, 00:23 - İp: 94.***.**7.243
polatli30
polatli30 (üye)
Kastamonu / Amatör

Slm arkadaşlar
Makina fotoğraf çekiyor.Ama ekran bembeyaz olduğundan ekranda görünmüyor.Acaba ayarımı var ben mi bilemedim
Şİmdi bilgisayara bağladım.Makinada kayıtlı fotoğrafları bilgisayara attım.Ekran gözükmezken çektiğim fotolarıda görebildim bilgisayardan.
Bilgisayara fotoğraf makinası ile beraber verilen cd yi yükledim.Makinayı bilgisayara tekrar takdığımda bembeyaz olan ekran açıldı.makina normal şekilde çalışmaya başladı.Bunun sebebi nedir acaba..
Bu arada makinanın ayarlar kısmından hepsini sıfırla kısmına tıklayıp orjinal anarlara alayım dedim ama meşgul uyarısı çıkıyor alamıyorum
Anlayan arkadaşlarım lütfen yardım edin

Tarih: 5 Mayıs 2009, 23:15 - İp: 85.***.**8.170
polatli30
polatli30 (üye)
Kastamonu / Amatör

arkadaşlar bu nasıl iştir anlamadım
akşam bilgisayara takınca düzelmişti ama sabah kalktım bir baktım yine aynı olmuş
bembeyaz ekran bu nasıl bir iştir arkadaşlar
arıza bir proğram arızası olabilirmi
lütfen bir yardım

Tarih: 6 Mayıs 2009, 14:29 - İp: 212.***.**2.174
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

kendin çalıp kendin söylüyorsun farkında mısın?

Makinen arızalı ve henüz garantisi devam ettiğine göre de makineni servise göndermen gerekir

Ne yapmaya çalışıyorsun?

Tarih: 7 Mayıs 2009, 09:42 - İp: 94.***.**7.243
  • 1