Fotoğrafçılık Forumları
Burladan Minilab Alırken Dikkat
Arkadaşlar burla makinadan minilab baskı makinası alırken herşeyi sorun vede sorduğunuz meseleleri,ellerinden imzalı keğıt alın,öncelikle teknik servis ağları vede malzeme satışlarında problemler tüketici lehindedir.Bikere çalışma sistemleri hiç bi ülkede görülmeyen gevşek vede samimiyetsiz müşteri memnuniyetindedir.Malı satana kadar ilgilidirler.Çalışan arkadaşlar tam işini bilmiyip müşterilerini zor durumda bırakıp arızayı tespit konusunda zorlanmaktadırlar.Bikere yedek parça bulundurmayan bi firmadır.Tüketici yasası kanunlarına göre bozulan eloktironik parçanın,en geş 1 ay içinde temin etmeleri vede temin ettikleri parçanın yurt dışından alınıp zamanında hazır bulundurmaları gerekir.Lakin aldığımız makinanın bu kadar yüklü mevla paralar bağlanıp sonrada arıza söz konusu olduğunda,burla makina fotoğraf bölümü,müşterilerini mağdur bırakmaktadır.Bu kadar büyük bir firmanın böyle oluşu biz fotoğraf labaratuvarları olarak kınıyoruz.Ayrıca,teknik servis istendiğinde arıza ne olursa olsun isterse kablo kopsun vs. 500 TL SERVİS ÜCRETİ ÖDEMELİSİNİZ yok öyle gelip bakıpta arızayı tespit edip şu kadar tutar diye bişey yok anlayışları böyle arkadaşlar bilginize sunarız.
sevgili ersin bu şekilde bir yazıyı hiç ciddiye almam,
Olanı biteni tam olarak anlatırsan biz de burdan burla ile irtibat kurar sorunun çözülmesine katkıda bulunabiliriz.
selamlar
Sevgili ersin07 bana detaylı bir açıklama gönderdi.
Bunun üzerine ben de burla firması ile irtibat kurdum kendilerini bilgilendirdim.
Şikayet konusu başlığın linkini verdim.
Burla biraderler yetkilisinin yapacağı açıklmayı bekliyoruz artık.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
242325 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
-
Hiti Termal Fotoğraf Yazıcı Alırken Dikkat!
20 Eki. 2016, 21:24 ottomans66
3426425 Ara. 2016, 12:55
djadem -
İkinci El Makine Alırken Dikkat Edilesi?
11 Eki. 2014, 17:35 chechenya
1200411 Eki. 2014, 21:51
vendorr -