yetis
yetis (üye)
Adana / Amatör

Siteye Yeni Kaydolanlar

Arkadaşlar ben siteye yeni kaydoldum amatör fotoğrafçıyım bildiklerinizi paylaşmak istediklerinizi bekliyorum adım bünyamin inşallah sık sık görüşeceğiz

Tarih: 3 Haziran 2004, 11:08 - İp: yok
apikobal
apikobal (üye)
Aydın / Meraklı

merhaba, solda gordugunuz gibi ben de yeniyim. Kerberos'a katılıyorum. Selamlar sevgiler saygılar.

Tarih: 5 Haziran 2005, 00:06 - İp: yok
sedatbb
sedatbb (üye)
İzmir / Meraklı

ne simdi bu comezler sınıfı gibi.soze ne gerek cevap yazdıgımıza gore malesef bende!!!

Tarih: 6 Haziran 2005, 16:56 - İp: yok
azacemi
azacemi (üye)
Giresun / Amatör

merhaba bünyamin. bende senin gibi yeni üye oldum . fotoğrafcılığada yeni başlıyorum.( adımdanda anlaşılacağı gibi) bir virgül hatası yüzündende bu kadar ağır eleştiri hak etmediğini düşünüyorum. yazmakta fotoğrafcılık gibi bir sanat herhalde. içimizden geçenleri bazen yazımıza dökemeyebiliyoruz.ya bizi burada biraraya getiren fotoğraf aşkı değilmi zaten. bizim birbirimizi çekememe yada ukalalık yapma gibi bir sorunumuz olmaması lazım değilmi?

#tamacemi' tarafından 08.06.2005 09:03:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Haziran 2005, 21:58 - İp: yok
crussor
crussor (üye)
İstanbul / Meraklı

Merhaba Bünyamin,
Öncelikle Hoşgeldin aramıza, diğer arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.

Ama doğrusu ben diğer yeni arkadaşların niye böyle bir tepki verdiklerini anlamış değilm ya boşver sen.

Sen aklına takılan soruları sor, biz elimizden geldiğince cevap vermeye çalışırız; biz derken ben de birşey bildiğimden konuşmuyorum ama aramızda bilen arkadaşlar olduğunu biliyorum. (Örnek juggler, suysal,dadana... - abi ben hiçbir zaman senin isminin sonunu getiremeyeceğim - kobra, analog, burkay ve ismini unuttuğum pek çok bu işe gönül vermiş arkadaş)

Hatta ben sana bir soru sorayımda başlangıç benden olsun: Kullandığın bir makina var mı? Varsa ne kadar zamandır kullanıyorsun; yoksa nasıl bir makina almayı düşünüyorsun?
Hadi bakalım!

Tarih: 9 Haziran 2005, 00:22 - İp: yok