Fotoğrafçılık Forumları
Samsun Buluşması
25 mart 2007 pazar günü atakum iskelesinde olacaktır
KATILMAK İSTEYENLER LİSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN İSİMLERİNİ EKLESİNLER
-Poettime (Ömer ACAR)
2-lazut61 (sefer BAHADIR)
3-tanertanerus ( TANER KILINC )
4-undergroundDARKparty( Emin Özmen )
5-ozkan_artas ( Özkan Artaş)
6- turindebrouche ( ömür karaman )
7-miskin_sey ( Hakan Özen )
8-bantsas (Adem CESUR)
9-volkan_kara (Mehmet Can Kaya)
10- Gülay DEVECİ
11- hatice nur fidan kutlu
12- Hızır Türkkan
13- volkan_kara (volkan kara :D)
#poettime' tarafından 10.03.2007 00:47:19 tarihinde düzenlendi.
Ben katılmak istiyorum gerçekten. Ama katılmam mümkün değil. Bende yazdırcakmıyım şimdi ismimi?
Hocam üç gündür yoktum .Konuyu buraya da taşımışsınız ama sanırım pek ilgilenen arkadaş yok..Nerde bu samsunlular yahu
karadenize bayılıyorum ..ülkemizin en güzel yerlerinden birisi..inşallah gelecegim birgün..
Bir gün değil liebster şimdi 27 martta yani ..Yoksa hiç gelme diyeceğim ama diyemem ki.. Gel gör karadenizi demişler damlaya damlaya göl olur.Yaaa
her yıl karar veriyorum tatile karadenize gidecegim diye nasıl oluyorsa gözlerimi antalyada acıyorum..ama birgün gidecem ..ve gelecem seninde yanına sende gör...
Gel güzel kardeşim o yüz kiloluk ildeşini de al gel..Gerci onun pek anlaşamıyorsun gibi ama belki de aynı kişisinizdir
lazut beyciyim bahsettiginiz kişi kim oluyor ki.valla ildeşim hemserim.tek bildigim hemşerim pazarbey ama onunlada fazla anlaşama sorunumuz yok cünki tanışmıyoruz.inan ..
Gelmeyi çok isterdim.
liebs tam isabet..
lazut bey tam isabet dimi.ozaman hani mükafatım.hani..en iyisi ben senin yanına gelecemya ozaman alırım toplu halde.zaten harcılıgıma vermemiştin hatırlatırım sana..
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2101028 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1197201 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -