Fotoğrafçılık Forumları
Oylama
Arkadaşlar ----Ankara,li Amatörler Nerdesiniz?---
başlıklı konuda belirtildiği gibi ankaradaki fotoğraf meraklıları(Sadece amatörler değil) biraraya gelsekte gezi gibi birşey düzenlesek bundan önce açılan buna benzer konuların çoğu gibi lafta kalmasını istemiyorum ben çok istekliyim başka arkadaşlarda varsa bir oylama yapıp lider seçelim onun önderliğinde toplanıp bir gezi düzenleyelim.Mart ayı içinde bir haftasonu toplanalım.
Zaman olarak Mart ayının son haftası Ve o haftasonu pazar gunu olabilir. Geziden oncelikli amac tanısmak. su anda hicbirimiz birbirimizi tanımıyoruz. tanismaktaki amacta zaten beraber geziler duzenleyebilmek ama bu ilk hafta olur mu bilmiyorum. eger herkesin boyle bir istegi olursa gidilebilecek bir yer belirlryelim.
bende gelirim ama gezi nereye olacak + ben aamtorum hiçbirşey bilmiyorum. sorun olmaz umarım. msn adresim [email protected] buradan da bilgilendirebilirsiniz. diğer ankaradaki arakdaşlarda ekleyebilirler.
Öncelikle üşenmeden bizleri bulup mesaj gönderen arkadaşlara teşekkürler. Mutlaka gelmeye çalışacağım.
Benzer bir toplantı geleneğini maketçi arkadaşlarla başladık. 1 yılda çok yol aldık. İlk adımı atmak zordur. Daha sonra devamının geleceğine ve gezilere başlayacağımıza inanıyorum.
Haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim.Yer ve zaman belli olduktan sonra bende katılmak isterim.
Bir engel çıkmazsa ben de gelmeyi iterim...
Arkadaşlar Öncelikle hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim.Diyorumki herkes ankarada gidilebilecek yerleri ve gidebileceği boş zamanlarını yazarsa ona göre yer ve zaman belirleyebiliriz bu sadece buluşma değilde gezi olsa daha iyi olur bence sonuçta gezide daha iyi kaynaşırız.En geç nisan ortası olmak koşuluyla buluşalım.
ne kadar güzel bir hareket umarım katılım iyi olur
inşallah Nisan ayına kalmaz mağlum vize dönemi öğrenciyiz.
Bence kale oradan ulus sonra gar'a gidilebilir. olmadı atakuleden ankara semalarını çekeriz.
Arkadaşlar evet bir gezi düzenliyelim.Fotoğraf çekmeye uygun bir yerler olsun.Bu arada tanışalım.Herkesin telefon numaralarını alıp bir kütük oluşturalım.Daha kolay haberleşiriz böylece.Benim telefon numaram: 0532 457 34 17 .Bu etkinlikten haberim olursa sevinirim.
yarın 25 mart günü orada olacağım. görüşmek üzere ismim mustafa telim 555 312 55 30