Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf İzmir Buluşması
arkdaşlar izmirde bulunan net fotoğraf üyeleri olarak
aynı mekanları fotoğraflıyoruz,aynı havayı soluyoruz ve neden buluşup ortaklaşa birşeyler yapmıyoruz diye düşündük
30 nisan pazar günü büyük izmir buluşması konusunda karar kıldık
bir kaç öneri var manastır düzlüğüne (teleferiğin arka tarafı, princess otelin yan tarafından çıkılan patika bir yolla 45 dakikalık doğa yürüyüşü ve foto safari)
yada bornova çiçekli köyü olabileceği
varsa daha farklı fikirlerinde bu forumda paylaşılabilceği ve kabul edilen fikir kapsamında katılmak isteyen bütün arkadaşlarımızı 30 nisan günü aramızda görmekten mutluluk duyarız
ulaşmak ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar
eastwood,rıf@t,engin13,eratatek ve drav nickli dotslarımıza özel mesaj atsın
saygılar
Selamlar,
Değerli arkadaşlar lütfen bu foruma sizlerde düşünceleriniz yazınız, ortak bir payda da buluşalım. Özele mesaj atarak bir katılım formu oluşturalım ve çoğunluğun istediği mekanda 30 Nisan-pazar günü buluşalım.
Görüşmek dileğiyle...
şimdiden sabırsızlandım....
İzmir'de de netfotoğraf buluşmalarının düzenlenmesi gerçekten çok güzel. Ancak şu anda Varşova'da olduğum için bu buluşmalara Ekim ayına kadar katılamayacak olmam da benim için o kadar üzücü. Yurda döndükten sonra, bu buluşmalar devam ediyor olursa, katılmayı çok isterim. Şimdilik sizlere keyifli buluşmalar ve foto safariler dilerim. Tüm fotoğraf dostlarına selam ve saygılarımla.
Seval
iyi bir düşünce , müsait olursam hem tanışma hem fotoğraf gezisine zevkle katılacağım... bana kalırsa teleferik ve çiçekliköy uygun iki mekan birinde karar kılırsa arkadaşlar çok iyi fotoğraflar elde edilebilir... düşünen ve bizlere ulaşan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar, benim için her iki mekan da güzel ve uygun. Ben çoğunluğun kararına uyarım. Sevgiler.. Selamlar..
GÜZEL BİR FİKİR. GÜZEL İŞLER ÇIKAR BU TURDAN.BENİM İÇİNDE FARK ETMEZ HER İKİ MEKANDA ÇOK GÜZELDİR. GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
VE TEŞEKKÜRLER.
ben yola çıktım bile... [>:D :D :D :D
Sizlerle beraber olmak isterdim o gun..
#cemone' tarafyndan 20.04.2006 15:46:23 tarihinde düzenlendi.
tamamda neresi olsun bir ona karar verelim
çiçekli köyünden hem kahvaltıdan sonra yaylaköyüne yürürüz hemde tanışıp sohbet etmemiz için daha uygun olmazmi
selam ve saygılarımla
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112790811 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4587129 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -