Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)
Merhaba Arkadaşlar,
Havaların ısınması, tatile çıkan arkadaşların ara vermek durumunda kalmaları sebebiyle Eylül ayına kadar Çarşamba toplantılarımıza ara vermek istedik. Eylül ayına kadar da Nur hanımında katkısıyla bazı girişimlerimiz olacak... Bu süre zarfında şehir içi yapmayı planladığımız etkinlikleri yine bu başlık altında duyuracağız.
Saygılarımla
Arkadaşlar, valla tatil size yaramadı diyorum başka da bişey demiyorum haberiniz olsun...
Her şeyden geçtim, hadi toplanalım hep beraber bi akşam yemeği yiyelim bari
Toplanalım evet .İftar yemeğide olabilir aramızda oruç tutanlar da vardır.
kimseden ses yok ya hayırdır arkadaşlar buradadamı tatildesiniz evet akşam yemeği dediniz galiba nezaman nerde, nur bu arada tatil ne oldu senin döndünmü yoksa bize neler getirdin arkadaşım
Döndüm döndüm.... isteyene deniz suyu getirdim .... valla şaka değil ha gerçekden deniz suyu getirdim. bide taş getirdim.
ben deniz suyunu alayım taş ben de taş yapıyor nur hanım bu arada siteden bir kaç kişi ile görüştüm ve bir yemek olayına girelim diyorlar haberiniz olssun bu olay-ı canlandıralım isterseniz.
Evet yemek fikri atılmış ortaya düşünelim....Ramazandayız balık yesek rakı olmayınca balık aglar rakı olursa ramazanda günah pointlerimiz ikiye katlanır ohiç olmaz. hmm ben aqua parka gidelim yüzeriz.
arkadaşlar benim bornovada balıkçı bir tanıdığım var temiz bir restoran ve fiyatlaruda makul her bütçeye göre uygun ve iyi bir yer tavsiye ediyorum hertürlü balık var ben balık göveç yedim tavsiyede ederim siz nedersiniz
bu arada dediğim yerde alkol yok ramazandan sonraya hevesinizi saklayın malüm ramazan
merhaba arkadaşlar iftar yemeğine bende katılabilirim ama yemekte deniz suyu içmiyelim
evet ne yapıyoruz arkadaşlar hafta sonu cumartesi uygunmudur size haberlerinizi bekliyoruz herkez davetlidir
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112766011 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4586229 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -
İzmirde Eğitim Veren Özel Gün Fotoğrafçısı