Fotoğrafçılık Forumları
İzmirli Fotografcılar
izmirde gun gectikce sacma sapan insanların gozde olmaya basladıgı fotografcılık sektorunde neler yapabiliriz ne gibi fikirleri hayata gecirebilir ne gibi yenilikler getirebiliriz bunları konusmak ve amator yada profesyonel butun fotografcılarla tanısmak istiorum...
can kerkuk sekerci msn:[email protected]
justck4eve merhaba.
Aynı konuyu sitenin 4 farklı forumuna açtığın ve diğerlerinin de konuyla alakalı bölümlerde olmamasından dolayı açtığın konu başlıkları tarafımca silinmiştir.
Açtığın başlığı buradan takip edebilirsin.
#as' tarafyndan 27.09.2006 22:56:22 tarihinde düzenlendi.
izmirli kimse yok mu yaa
selam bende izmirdenım.bu ıste amatörüm ama profesyonellık derslerı almak ıstıyorum.fotogfacılık hakkında pek bı bılgım yok ama esnetık bakarak ortaya guzel seyler cıkarmaya calısıyorum.k.i.b msn adresını ekledım ordan konusruz artık
izmirli arkadaşlar çok ama sanırım bu aralar işleri var...
en azından benim
Selamlar ben Ayhan İzmirdeyim fotoğrafta 6 aylık bir geçmişim var... Eğer katılım olursa bu başlığı takip etmeye çalışıcam..
Belirtmeden geçemicem belki de o "sacma sapan insanların gozde olmaya basladıgı fotografcılık sektörü" ndeki insanlardan biri olabilirim burada amacım size laf sokmak değil yanlış anlamayın ama kim hangi kategoride ona nasıl yanıt bulucaz onu bilemiyorum sonuçta herşey göreceli..
Saygılarımla..
slm ben izmir selcuk ilcesinden berlinde yasiyom ve dükkanim var palasimlara acigimn simdiden ilginize tsk [email protected]
selam bende izmirdenim..çok uzun bir geçmişim yok fotografçılıkta elimden geldiğince ilgilnmeye çalışıyorum..izmirli arkadaşlarla konuşmak isterim...
İzmirli arkadaşlar,
İzmirde oturmuyorum ama 15 günde bir geliyorum (Demirci-Manisa: 200 Km). İzmirde bir araya gelemesek de buradan haberleşssek, bilgileri paylaşsak belki daha verimli olur.
Geçen hafta cumartesi mağazaları, dükkanları dolaştım, pentax k10d inceleyecek yer bulamadım. (Konak Foto Işık'ta 1 tane vardı, vitrinden çıkarmıyorlar) İzmirde pentax inceleyebileceğim ve satın alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Sağlıklı günler diliyorum.
#merson' tarafından 03.03.2007 17:22:47 tarihinde düzenlendi.
evet arkadaş lar bende izmirdeyim ama buçuk karşıyaka yani neler yapabiliriz oturalım konuşalım bence
ben de izmirdenim ve fotoğrafçılıkta çok yeniyim.kendimi geliştirmek istiyorum. paylaşımlara ve katılımlara açığım.
İlgili olabilecek konular
-
Labaratuvar Fotografcılara Baskı Fiyaı
06 Nis. 2010, 08:43 serhatpnk
1216506 Nis. 2010, 16:21
mete007 -
Fotografcıların Katalog Fonları Psd 1
29 Ağu. 2009, 00:25 huseyincan
6754508 Mar. 2010, 14:33
deliemin12 -
-
Fotografcıların Katalog Fon Psd Devamı 2